Påmelding

Realfag i utlandet

18.06.2019
labratorie.jpg

Vi tilbyr små klasser og tett oppfølging i kjemi, biologi, fysikk og R-matte. En ypperlig mulighet for deg, som trenger realfag for videre studier. Labkurs er selvsagt inkludert!

Se våre studiesteder: Paris, Barcelona og Bali

Vi starter jobben allerede noen uker før avreise med webinarer og videoer, og de som ønsker det kan få tilgang til komplett videomateriell allerede idet de bekrefter plassen sin. Dette er verdifull merverdi og en effektiv måte å komme i gang med fagene på . Vi skal igjennom mye i løpet av semesteret, og det er viktig at alle kommer til studiestedet så godt forberedt som overhodet mulig. Semesteret går fort, og før dere vet ordet av det står eksamen for døren.

Vil du vite mer om privatiststudier i utlandet? Book gratis studierådgivning her.

Dyktige lærere og motiverte medelever, gjør alltid disse klassene til noe helt spesielt. Ikke bare er dere få i klassene, men alle har samme solide fokus på hva de ønsker å oppnå. I tillegg til ordinær undervisning, innleveringer og oppgaver, jobber man i disse fagene godt og målrettet i såkalte kollokviegrupper.  Det er derfor viktig å være klar over hva som kreves av innsats, men samtidig er det fint å vite at når ting løsner og man får det til, så er det utrolig givende og gøy. Det kommer ikke uten innsats, men dere er altså flere i samme båt som kan dele både utfordringer og mestringsfølelse.

IKKE BARE SKOLE: Som elev ved GoStudy VGS Privatist får du også muligheten til å oppleve byen du bor i sammen med norske elever som er akkurat i samme situasjon som deg. Her fra en utflukt i Barcelona.

Skal du ta disse fagene hos oss, kan vi love knakende gode lærere og små klasser, samtidig forventer vi altså skikkelig innsats fra deg. Bestem deg allerede nå, og kom i gang med videoundervisning tidlig.

Les mer om våre studiesteder: Paris, Barcelona og Bali.

Husk at alle våre studier har uforpliktende påmelding.

Tilbake
Chat med oss