Påmelding

Hvorfor bli privatist i utlandet?

22.10.2018
S_F0A40591600.jpg

I over ti år har GoStudy lagt til rette for utenlandsstudier for norske studenter. Med GoStudy VGS Privatist har du valget mellom Bali, Barcelona og Paris.

GODKJENT AV LÅNEKASSEN
Studiet er godkjent av Statens Lånekasse. Tilbakemeldingene fra dem som allerede har gjennomført undervining via VGS Online er svært gode. Studieperioden varer i cirka ti uker og når du kommer hjem avlegger du eksamen i de fagene du skal forbedre.

EN OPPLEVELSE
Utenlandsreisen er en opplevelse. Du har mye frihet, men også mye ansvar. Hensikten er å forbedre karakterene i ulike fag. Derfor har vi sikret oss solid lærerkompetanse (norske) som er med på turen, og har også fokus på eksamensforberedelse.

FAGLIG OPPFØLGING
Undervisningen skjer på våre utvalgte skoler. Som elev får du god faglig oppfølging. I tillegg er dette et utenlandsopphold som byr på mektige opplevelser. Du får smaken av en annen kultur, og du treffer nye venner.

FELLES AVREISE
GoStudy har felles avreise og allerede de første dagene knyttes det nye og varige bånd mellom elevene som kommer fra ulike deler av Norge. Som VGS Privatist trenger du ikke bekymre deg for hvordan du kommer deg  fra flyplassen og til der du skal bo eller selve studiestedet. Alt dette har GoStudy kontroll på. Du skal rett og slett se frem til en svært spennende periode av livet ditt der du både skal nyte og yte.

Du kan allerede nå melde din interesse HER

Tilbake
Chat med oss