Påmelding

Eksamen i Norge

18.06.2019
eksamen.jpg

Eksamen tar du hjemme i Norge like etter at undervisningsperioden i utlandet er over. Du melder deg opp til eksamen i fylket der du bor –  dette får du hjelp til etter ankomst til studiestedet. 

Se våre studiesteder: Paris, Barcelona og Bali

Våre rådgivere hjelper deg både med å finne riktige fagkoder, og også med selve oppmeldingen. Deretter bruker vi semesteret på å forberede oss til de viktige eksamenene som følger. Lærerne vil hele veien ha fokus på det du må kunne når undervisningen er over, og som metode jobbes det målrettet med det vi kaller en eksamensperm.  Dette er en fysisk perm hvor vi tema for tema, produserer innhold som vil gjøre lesingen og eksamensforberedelsene lettere. Typisk inneholder eksamenspermen begrepslister, tankekart og disposisjoner (til muntlige presentasjoner til eksamen), og gjør du en god jobb vil dette bli selve «bibelen» når du jobber med faget.

Vil du vite mer om privatiststudier i utlandet? Book gratis studierådgivning her.

OPPMELDING VIA NETT: Du tar eksamen når du kommer til Norge. Du melder deg opp via www.privatistweb.no, og GoStudy VGS Privatist er behjelpelig med dette.

I fag med skriftlig eksamen kjører vi skriftlig tentamen i slutten av semesteret, mens det i fag med muntlig eksamen vil bli mulig å gjennomføre prøvemuntlig.

Oppmeldingen gjøres via www.privatistweb.no i perioden 1. 15. september. Eksamensavgiften går til fylkeskommunen og kommer utenom programavgiften til GoStudy.

Les mer om våre studiesteder: Paris, Barcelona og Bali.

Husk at alle våre studier har uforpliktende påmelding.

Tilbake
Chat med oss