Påmelding

Nytt

Koronaviruset

13.03.2020
GoStudy har etter råd fra UD valgt å få samtlige studenter trygt og rolig hjem. Det jobbes kontinuerlig med løsninger. Studentene informeres fortløpende om utviklingen på samtlige av våre studiested.
Les mer

Totalpakker

13.03.2020
Programprisen inkluderer all undervisning, reise og bolig. Vi tilbyr en betalingsplan som gjør at programmet betales i takt med utbetalingene fra Lånekassen.
Les mer

Uforpliktende rådgivning

18.06.2019
Våre erfarne rådgivere er klar til å hjelpe deg med å finne riktig fagkombinasjon, samt  gi god informasjon om alt fra pris og finansiering, til bolig, reise og fritid.
Les mer

Eksamen i Norge

18.06.2019
Eksamen tar du hjemme i Norge like etter at undervisningsperioden i utlandet er over. Du melder deg opp til eksamen i fylket der du bor –  dette får du hjelp til etter ankomst til studiestedet. 
Les mer

Realfag i utlandet

18.06.2019
Vi tilbyr små klasser og tett oppfølging i kjemi, biologi, fysikk og R-matte. En ypperlig mulighet for deg, som trenger realfag for videre studier. Labkurs er selvsagt inkludert!
Les mer

Superblogger og VGS elev på Bali

31.10.2018
- Jeg vet ikke helt hva jeg vil bruke studiekompetansen min til enda, men jeg har lyst å begynne å studere når den er i boks. Det sier superbloggeren Martine Johansen, som sammen med andre norske elever forbedrer eller bygger på med VGS-fag for å få riktig studiekompetanse. 
Les mer

Hvorfor bli privatist i utlandet?

22.10.2018
I over ti år har GoStudy lagt til rette for utenlandsstudier for norske studenter. Med GoStudy VGS Privatist har du valget mellom Bali, Barcelona og Paris. 
Les mer

Totalpakker

18.06.2019
Programprisen inkluderer all undervisning, reise og bolig. Vi tilbyr en betalingsplan som gjør at programmet betales i takt med utbetalingene fra Lånekassen.
Les mer

Studiehverdagen

18.06.2019
Hverdagen som privatist  i utlandet  skiller seg drastisk fra den hjemme.  I storbyene Barcelona og Paris blir du en del av en hverdag sammen med studenter fra hele verden. På Bali får du optimale forhold for å jobbe med fagene, ettersom undervisningen  foregår på konferanserom der dere   bor, og rommene rengjøres d...
Les mer

Språkfag i Europa

18.06.2019
Mange av de som mangler vitnemål har et felles problem: De må lære seg ett fremmedspråk! Vår erfaring er at språk læres best der hvor det faktisk snakkes. Med muligheten til å ta spansk i Barcelona og fransk i Paris er oppgaven plutselig langt mer overkommelig. Kunne du tenke deg å praktisere fra første dag, på butikken, p&arin...
Les mer

En av våre håndplukkede lærere

17.06.2019
Flere ganger i året pakker Bjørn Terje Smestad, tversoversløyfer og undervisningsopplegg, og tar turen til GoStudy sine studiesentre i utlandet. Til daglig jobber han som redaktør på matteavdelingen til Cappelen, og sier undervisningsperiodene i utlandet er en fantastisk kombinasjon med hovedjobben hans i forlaget.
Les mer

Debora vil tilbake til Frankrike

22.10.2018
Hun drømmer om en internasjonal karriere og kunne gjerne tenkt seg Frankrike som første stoppested.
Les mer

Andrea dro til Barcelona og Paris for å forbedre karakterene fra videregående.

12.10.2018
Andrea Kristiansen Øverby (18) fra Elverum dro til Barcelona og Paris for å forbedre karakterene fra videregående.
Les mer
Chat med oss