Påmelding

BALI

Personlig trener 1

 • Gode treningsfasiliteter
 • Egen undervisngsgym med TRX, Kettlebells, Matrix Power Station, frivekter m.m. for studenter
 • Tilgang til basseng, fotballbaner og andre treningsfasiliteter
 • Gode muligheter for jobb gjennom samarbeidspartnere
 • Lær av de dyktigste personlige trenerne i Norge og utland
 • Forelesere fra SATS ELIXIA, Udayana University, Driv Trening og Olympiatoppen
 • Svært godt samhold blant medstudenter

treningsfasiliteteNE

Vi kan med rette si at vi tilbyr de beste treningsfasilitetene på Bali for undervisning.

 • Egen undervsiningsgym rett ved campus med vekter, TRX, Matrix Power Station, Dumbells m.m.
 • Tilgang til basseng, fotballbaner, svømmebasseng, tennis, massasje m.m.
 • EHFA-sertifisering og 30 ECTS studiepoeng
 • Noen av Norges beste PT'er som forelesere
 • Gode jobbmuligheter

TRENINGSFASILITETER

Med tilgang til treningsfasilitetene rett ved campus og fokus på høy faglig kvalitet, skal ingenting stå i veien for at du skal få fullt utbytte av din utdanning som personlig trener i utlandet.

GoStudy Sport og Udayana University har egen dedikert gym for PT-studenter rett ved campus. Gymmen er helt ny og var ferdigstilt februar 2019, og har alt av utstyr du har behov for i undervisningen. Det kan nevnes vekter, TRX, matrix power station, dumbells, kettlebells og mye mer. Gymmen er plassert rett ved campus, noen minutt unna rommet ditt, for at du skal få mest mulig tid til din studiehverdag.

Her er det fysisk aktivitet som er i fokus!

UDAYANA CAMPUS SEMINYAK

I Seminyak har Udayana University sitt eget campus som også benyttes av GoStudy sine studenter på Bali. Her holder både universitetets administrasjon og Gostudy sine norske ansatte til. I første etasje er det opprettet en resepsjon som er åpen store deler av dagen. Her kan man få hjelp til tips og råd til hverdagen som student på Bali. Det er også her man finner fellesområde til studentene som benyttes til både lekser, forberedelser til forelesninger og møtepunkt for studentene. Tilknyttet til fellesområdet er det et selvbetjenings kjøkken hvor studentene har muligheter for å lage sin egen mat. Kjøkkenet er flittig brukt av studentene for både å spare penger ved egen matlaging eller for å lage norsk mat som fredagstacoen.

I andre etasje er det en velutstyrt undervisnings gym som er dedikert til personlig trener studentene. Undervisnings gymmen er åpen for alle studenter om ettermiddagen og kvelden når den ikke brukes til undervisning.

I tredje etasje er forelesningssalen lokalisert.

Fjerde etasje benyttes til administrasjonen fra Udayana University og Gostudy sine ansatte på Bali.

tren på fritiden

Ønsker man å trene på fritiden, finnes det utallige muligheter for det.

Rett over gaten fra campus holde blant annet CrossFit Semiyak Bali til. Frister det med en løpetur på stranden? Fotball med medstudenter? Trening i gymmen?  Zipline i skogen? Alt finner du på Bali gjennom GoStudy Sport og Udayana University!

fokus på kvalitet


Som student hos Udayana University kan du være sikker på at kvalitet er i fokus. Faglig sterke forelsere med lang erfaring sikrer deg som student kvalitet i utdannelsen.

 • Tett faglig oppfølgning
 • 30 ECTS studiepoeng
 • Veien er kort fra studie til jobb
 • EHFA-sertifisering
 • De beste PT'er som forelesere
 • Kan også tas som kurs, uten studiekompetanse

personlig trener 1

Personlig Trener 1 er et modulbasert studium bestående av tre hovedmoduler som fordeles ved åtte fag ved Udayana University:

Treningsfysiologi og anatomi:
Ved gjennomført studium skal undervisningen gi studenten kunnskap innen treningsfysiologi og anatomi som er relevant for utøvelse som personlig trener.

Treningsplanlegging og PT-rollen:
Ved gjennomført studium er denne modulen ment å gi kunnskaper om, og innsikt i, pedagogiske metoder med tanke på formidling og veiledning innen personlig trener-virksomhet. Modulen er også ment å gi kunnskap innen helse- og livsstilsproblematikk relevant for personlig trener-virksomhet.

Instruksjons- og spotting-teknikker:
Undervisningen skal gi innføring og erfaring i praktisk instruksjons- og spotting-teknikker som er relevant for personlig trener-virksomhet.

MERK: Endelig pensum kommer 1-2 måneder før studiestart.

Organisering

Undervisning i studiet vil være basert på forelesning og praktisk undervisning, i tillegg til problembasert læring i mindre grupper. Studiet vil i størst mulig grad være praktisk rettet, og studentene skal øve på ulike ferdigheter, som for eksempel "spotting" og manuelle tøyningsteknikker, samt planlegge og gjennomføre treningsøkter, og samtidig evaluere hverandre som personlige trenere. Den teoretiske undervisningen vil gi faglig grunnlag for de praktiske modulene.

Studiet gjør bruk av arbeidsformer som problembasert læring (PBL), selvstudium, praktisk aktivitet, skriftlige innleveringer, muntlige fremlegg og instruksjonsoppgaver. Det forutsettes at studentene yter en selvstendig studieinnsats i form av selvstudium, gruppearbeid, egentrening og lignende, slik at samlet arbeidsmengde i gjennomsnitt blir ca. 40 timer i uka.

Oppmøte på all undervisning som er gitt i forbindelse med studiet er obligatorisk. 

Eksamen:
Eksamen gjennomføres på studiested. For å kunne gå opp til eksamen forutsettes det at studentene har fulgt forelesninger.   

Veien videre: 
Personlig trener 1 (PT1) gir 30 studiepoeng (stp.) og kvalifikasjoner for å kunne jobbe som personlig trener (PT). Bransjen er nå i endring og de øker kravene til sine PT´er. Flere treningssentre stiller nå krav til enten gjennomført PT2, eller startet på PT2 for å få jobb. Studiet gir rett til å søke støtte fra Lånekassen, og er i tillegg anerkjent av både SATS ELIXIA, EVO, Sprek & Blid og andre. 

Ikke studiekompetanse?
Har man ikke dette, kan man fortsatt bli personlig trener. Man vil da ta studiet som et kurs, og man vil få seritifisering fra EHFA som gir kvalifikasjoner til å jobbe som personlig trener.

MERK: Har man ikke generell studiekompetanse vil ikke dette regnes som et studie, men et kurs. Det vil si at det ikke vil være mulig å søke støtte fra Lånekassen, samt at man ikke vil få studiepoeng, men man vil få et kursbevis.

EHFA-SERTIFISERING

Fitness Instructor Level 3 og Personal Trainer Level 4

GoStudy Sport er godkjent av det høyeste kvalitetsorganet innen helse og fitness i Europa - European Health & Fitness Association (EHFA).

Mange anerkjente personlige trenere i dagens marked har valgt utdannelser hvor man får sertifiseringer fra EHFA.

Sertifiseringene du får etter å ha gjennomført og bestått utdannelsen Personlig Trener 1 gjennom Udayana University og GoStudy Sport, er en av de mest komplette på markedet. I tillegg til at du får akkreditert 30 ECTS studiepoeng, får du internasjonal sertifisering gjennom EHFA både på deres Level 3 (Fitness Instructor) og Level 4 (Personal Trainer LEVEL 4). Disse kan du benytte dersom du skal jobbe både i og utenfor Norge. 

Level 3 kvalifiserer deg til å arbeide med individuelt tilpasset trening.

Level 4 kvalifiserer deg til å jobbe som treningsveileder og instruktør i Norge og internasjonalt.

“SATS ELIXIA opplever en enorm etterspørsel etter personlig trening, og trenger derfor mange nye, dyktige trenere til enhver tid! Gjennom vårt samarbeid med GoStudy Sport ansetter vi trenere som har utdannet seg til personlig trener, og flere studenter får jobb etter endt utdanning.” Atle Arntzen, Nordic PT Manager i SATS ELIXIA

Bo i balis fineste strøk

 

 • 5 minutters gange til klasserommet
 • 10 minutters gange til stranden
 • Svømmebasseng og undervisingsgym rett utenfor rommet ditt
 • Flere møtesteder for studentene
 • Godt samhold mellom studentene
 • Restauranter, butikker og mulighet for shopping rett utenfor campus

slik bor du

Alle studenter bor 2 eller 3 medstudenter sammen på campus, i området Seminyak, som ligger ca. 15 minutt fra Kuta og ca. 25 minutt fra Denpasar. Rett ved campus finnes blant annet undervisingsgym, restauranter, i tillegg til et enkelt kjøkken man kan benytte seg av for å lage egen mat. På campus er det også svømmebasseng.

Forelesningssalen ligger en kort spasertur fra hvor du bor, og består av et stort lyst rom med aircondition, gode stoler og bord. I forelesningssalen vil man ha det meste av teoretisk undervisning. Ønsker man å studere på ettermiddagstid kan man enkelt koble seg på internett på campus. Alt ligger til rette for en studiehverdag hvor kvalitet er i fokus.

en tropisk oase

Seminyak er kjent for sine fine strender med gode surfeforhold, strandvolleyball og pulserende kveldsliv. Campuset er lokalisert midt i Seminyak, omgitt av små koselige butikker og restauranter av god internasjonal standard, bare 10 minutters gange til stranden som strekker seg rundt hele øya.

I tillegg til Seminyak finner man turistmagneten Kuta kun 15 minutter unna, med alle sine muligheter innen strandliv, shopping og aktiviteter.

Fritidsaktiviteter
Det arrangeres mange utflukter, aktiviteter og kurs som studentene kan delta på i fritiden. For eksempel vil det bli arrangert besøk i landsbyer, båtturer, ballaktiviteter/turneringer, auksjon til inntekt for barnehjemsbarn og fester. Det blir i tillegg gitt tilbud om dykkerkurs, surfekurs og yoga m.m.

Studentene vil også få tilbud om å jobbe frivillig på et barnehjem som GoStudy Sport støtter, hvor man kan bidra med eventuelle kunnskaper, eller bare hjelpe til.

godt studentsamhold

Felles aktiviteter, fortløpende tilgang til informasjon, samholdet mellom studentene og ikke minst det sosiale aspektet ved å bo og studere samlet har vist seg å være avgjørende for den totale opplevelsen av et studieopphold på Bali. 

GoStudy Sport har også et eget kontor på campus hvor du får hjelp til det meste.

Helsetilbud
Allmennpraktiserende lege, samt en meget dyktig tannlege med moderne utstyr og gode hygieniske forhold, er tilknyttet campus. Våre ansatte på Bali er tilgjengelig for hjelp med praktiske ting ved sykdom og lignende.

Internett
Det finnes trådløst internett på campus, men vær oppmerksom på at hastighet ikke er like rask som i Norge.

Totalpakker sikrer deg gode priser

Fra kr.

86.900,-
Mulig å søke om Lånekasse støtte!
Flyreise inkludert
Bosted inkludert
Studie inkludert

Totalpakke

Som eneste aktør på markedet tilbyr GoStudy Sport en totalpakke. Det vil si at du som student ved Udayana University får både studiet, reise og opphold i en pakkepris. Kvalitet har hovedfokus, med faglig sterke forelesere både fra Udayana University, samt anerkjente PTer fra treningsbransjen i Norge.

Som student på Udayana University vil du kunne søke støtte som utenlandsstudent fra Lånekassen. Støtten du kan få er opptil ca kr. 90.000,- per semester (lån og stipend).

Lånekassen gir støtte til elever og studenter som er tatt opp i en utdanning ved et lærested som er godkjent for støtte. For mer informasjon om hvilke utdanninger som gir rett til støtte, se lanekassen.no her: https://lanekassen.no/nb-NO/Stipend-og-lan/Utland/

Studiene GoStudy formidler kvalifiserer erfaringsmessig for utdanningsstøtte fra Lånekassen. Når vi skriver at studiene er støttet av Lånekassen, så baserer vi dette på at disse studiene er tilbudt gjennom flere år og at studiene erfaringsmessig har kvalifisert for utdanningsstøtte.

Fly Inkludert Opphold Inkludert
Mat Ikke inkludert Internett Inkludert
Strand 10 min. gange Butikk På campus
Studiepoeng 30 ECTS Opptakskrav Generell studiekompetanse
Klasserom 5 min. gange Restauranter 2 min. gange
Avreise vårsemester Januar/Februar Avreise høstsemester August/September
Lånekassen Søknadsberettiget Visum Ja
Varighet 16 uker
Vår 2020: kr 86.900,- Høst 2020 og vår 2021: kr 88.900 + Adm.gebyr: kr 2 500,-

Nytt

Koronaviruset

13.03.2020
GoStudy har etter råd fra UD valgt å få samtlige studenter trygt og rolig hjem. Det jobbes kontinuerlig med løsninger. Studentene informeres fortløpende om utviklingen på samtlige av våre studiested.
Les mer

Ledige studieplasser

13.03.2020
Fortsatt usikker på hva du skal etter sommeren? Lyst til å begynne studiene, men også til å reise og oppdage mer av verden? Da er du ikke alene! Våre studenter tar startstudier i utlandet som kan brukes i senere grader, samtidig som de gjør noe helt annet etter videregående.
Les mer

Åpningstider i julen og nyttår

22.12.2017
I forbindelse med jul og nyttår holder GoStudy stengt fra og med lille julaften 23 desember og åpner igjen 2 januar 2018.
Les mer

Tanah Lot Tempelet

22.02.2017
Et av de mest kjente landemerkene på Bali, som frihetsgudinnen for New York og Eiffeltårnet for Frankrike er Tanah Lot Tempelet det samme for den Indonesiske øyen. Miriam og Sandra blogger for exphil/exfac studentene på Bali.
Les mer

En bilfri øy

07.04.2016
En stor del av det å velge GoStudy og reise til utlandet for å studere er selvfølgelig opplevelsene. På Bali velger flere av studentene å reise til Gili som er en bilfri øy rett utenfor Bali. Oda som blogger fra Bali har tatt turen innom Gili.
Les mer

Med bjørnen i fanget

09.10.2015
Det er ikke hver dag man ender opp med en bjørn i fanget, ikke her i Norge i allefall. På Bali har blogger Andreas og vennene hatt en utflukt hvor de har besøkt en del nevneverdige steder.
Les mer

Studér i utlandet kommende høst

08.07.2015
Det er fortsatt mulig å melde seg på studier til høst 2015. Rett over sommeren er det oppstart av nytt semester på Bali, i Sydney, på Cuba, i Mexico og i Norge.
Les mer

Dette bør du kreve av en PT

22.04.2015
Bergens Tidende skriver om hva en bør kreve av en som er personlig trener. På første plass nevner de formell teoretisk utdanning kombinert med praktisk erfaring. Begge deler får du med GoStudy Sports personlig trener utdanning på Bali, i Sydney eller i Norge.
Les mer

Hva med 15 april?

10.04.2015
Pågangen av påmeldinger er større enn noen gang. For studier gjennom Gostudy og Gostudy Sport kan det derfor være lurt å melde seg på innen 15 april trass i at vi har rullerende opptak.
Les mer

Rafting på Bali

24.02.2015
En populær utflukt som de fleste studentene er med på mens de studerer på Bali er rafting. Det er en morsom opplevelse med mye fart og spenning.
Les mer

Studentenes egen blogg

16.02.2015
Hvert semester skriver studentene sin egen blogg fra sin studiehverdag i utlandet. For deg som går med tanker eller skal studere i utlandet gir det deg en fin pekepinn på hva du kan forvente å oppleve under et semester.
Les mer

Vårsemesteret 2015 er i gang

05.02.2015
Vårsemester er i gang og studentene er ankommet studiestedene som de skal være de neste 3 månedene. Her skal de være med på opplevelser og ha spennende studier.  
Les mer

Ledige studieplasser

01.07.2019
Fortsatt usikker på hva du skal etter sommeren? Lyst til å begynne studiene, men også til å reise og oppdage mer av verden? Da er du ikke alene! Våre studenter tar startstudier i utlandet som kan brukes i senere grader, samtidig som de gjør noe helt annet etter videregående.
Les mer

Åpnet høst 2018 og vår 2019 for påmelding

14.10.2017
Nå er det din tur! Uforpliktende påmelding til høsten 2018 og våren 2019 er i full gang. Du kan studere på Bali, i Sydney, i Mexico, på Cuba, i Paris, i Barcelona og i England. Du kan velge mellom Ex.phil/Ex.fac med tilleggsfag, og som eneste leverandør kan du studere personlig trener på Bali og i Sydney. I Sydney og på Cuba kan du o...
Les mer

Stranden Den Grønne Bolle

16.02.2017
På Bali finnes det utallige små "hemmelige" og så godt som uberørte strender. Utenfor skoletid bruker mange av studentene tiden sin på å utforske disse strendene.
Les mer

Året er 1938

14.03.2016
På Bali er de nå endelig kommet til året 1938. Oda som blogger og studerer ex.phil og ex.fac var på med på nyttårsfeiringen på Bali som kalles Nyepi.
Les mer

Ledige studieplasser vår 2016

17.07.2015
Det er fortsatt mulig å melde seg på studier på Bali, i Sydney, i Mexico, på Cuba og i Norge. Det er rullerende opptak som vil si at man kan i prinsippet melde seg på helt frem til avreise.
Les mer

Toppidrettsutøver valgte GoStudy Sport

05.07.2015
Stine Skogrand er håndballspiller på elitenivå hos Tertnes og har også en bakgrunn som landslagspiller. Nå er hun utdannet personlig trener gjennom GoStudy Sport og satser på en midlertidig karriere som PT skriver Bergensavisen .
Les mer

Jeg har meldt meg på, hva skjer nå?

20.04.2015
Du har meldt deg på studier gjennom GoStudy, GoStudy Sport eller GoStudy Academics og lurer på hva som skjer videre. Du har også en venn som har lyst å være med og usikker på om han er for sent ute.
Les mer

Kl 07:00: Opp og hopp (løp)

08.04.2015
Når kl er 07:00 for en student i Norge har man så vidt stått opp eller ligger forsatt under dynen. For GoStudy Sports personlig trener studenter betyr det intervall trening på stranden.
Les mer

Umettelig marked for Personlig trening

17.02.2015
Ifølge Aftenposten  kjøper nordmenn personlig trening for rundt 400 millioner. Tall avisen har samlet inn viser at totainntekten for bransjen trolig ligger på rundt 400 millioner kroner.
Les mer

Studentenes egne Instagram bilder

13.02.2015
Se studentenes egne Instagram bilder med taggen #gostudy99 eller følg oss på Instagram @gostudy99.
Les mer

Studenttorget intervjuer tidligere studenter

21.01.2015
Studentorget.no har intervjuet flere av våre tidligere studenter som gir deg som kommende student eller med tanker om å studere i utlandet, muligheten for å se hva studentene selv mener om sine studier i utlandet.
Les mer

Forelesere

Erlend Vada

Erlend Vada
Personlig trener

Erlend har master i Idrettsvitenskap fra Norges Idrettshøgskole, og ble i 2013 kåret til Norges beste personlige trener . Erlend er tidligere idrettsutøver og har deltatt i EM, samt har flere NM- og JNM-medaljer.
Simon Hammonds

Simon Hammonds
Personlig trener

Simon har jobbet som foreleser på Bali for Gostudy siden 2008. Han har arbeidet som trener for profesjonelle utøvere i Storbritannia og USA. Simon har til og med hjulpet folk til å forberede seg til alt fra Beijing OL til å bestige Mount Everest.
Atle Arntzen

Atle Arntzen
Personlig trener

Atle har bachelor innen fysisk aktivitet & helse fra NIH, allmennlærerutdanning fra HiO, coachingutdanning innen NLP samt PT-utdanning (SAFE). Han er i dag leder for alle PT'er i Norden i SATS ELIXIA, er tidligere aktiv tennisspiller og har flere NM-gull.
Christian Marthinussen

Christian Marthinussen
Personlig trener

Christian har bachelor i Folkehelse med vekt på fysisk aktivitet ved Høyskolen i Hedmark. Han var tidligere Leder for Personlig Trening på ELIXIA Kokstad, og driver nå sitt eget treningssenter. Christian har også jobbet mange år som personlig trener.
Håvard Breistein

Håvard Breistein
Anatomi og fysiologi

Håvard er fysioterapeut og kurs/ foredragsholder med erfaring fra egen klinikk de siste 10 år. Han er opptatt av aktiv rehabilitering, og er kurset i både Neurac og IMS. Håvard har over 20 års erfaring som instruktør ved ulike treningssentre.
Stian Rekdal Nielsen

Stian Rekdal Nielsen
Foreleser

Master i Fysiologi og Biomekanikk ved NIH og via Gray Institute spesialisert seg i biomekanikk og kroppens kjedereaksjon (FAFS). Jobbet som fysisk trener i Vålerenga Fotball, vært barmarkstrener for Europacuplaget i alpint og jobber i dag på Driv Trening
Benjamin Reksten Holme

Benjamin Reksten Holme
Foreleser

Mastergrad i idrettsvitenskap med fordypning i fysisk prestasjonsevne fra NIH, og videreutdannelse i biomekanikk fra Gray Institute. Fysisk trener i lagidrett, blant annet fotball, håndball og ishockey. Jobber nå som bevegelsesspesialist ved Driv Trening
Eirik Hammerseth Andreassen

Eirik Hammerseth Andreassen
Foreleser

Bachelorgrad i idrettsbiologi med fordypning i fysisk prestasjonsevne fra NIH og videreutdannelse i biomekanikk ved Gray Institute. Jobber nå som prosjekt leder og bevegelses spesialist ved Driv Trening hvor han blant annet følger opp ulike idrettsutøvere
Anders Skorpa Melvær

Anders Skorpa Melvær
Foreleser

Utdannet fysioterapeut og personlig trener med kurs innen ortopedisk medisin OMI og idrettsfysioterapi NIMI. Driver sitt eget firma Melvær Fysioterapi & Personlig Trening AS. Er også senterleder og PT på EVO Fitness Nordås i Bergen

Våre ansatte

Petter Solheim

Petter Solheim
Daglig Leder

Petter har jobbet for GoStudy siden 2009, og har det daglige ansvaret for studentene på Bali.
Hanne Refsnes

Hanne Refsnes
Chief representative Bali

Hun har ansvar for koordinering opp mot universitetene vi samarbeider med. Hun jobber også med administrative oppgaver både før avreise og under semesteret.
Made Suardana

Made Suardana
Studentkoordinator

Made har jobbet for GoStudy siden 1999, og er koordinator for alle GoStudys studier på Bali.
Yanti Solheim

Yanti Solheim
Administrasjon

Yanti har jobbet for GoStudy siden 2012, og arbeider i administrasjonen på Bali.

Meld deg på uforpliktende!

Dette er en helt uforpliktende påmelding. Når påmelding er mottatt vil du bli kontaktet av en av våre studentrådgivere. Melder du deg på som VGS Privatist vil du få en liste med fagvalg og studieprosenter pr fag. Husk at dette bare er tiltenkt som en indikasjon på studiemengde og pris - du vil få tett oppfølging av våre studentrådgivere, og sammen tilpasse din fagplan i forhold til priser og støtte fra Lånekassen.

Steg 1

Velg semester
 • Våren 2021
 • Bali
 • Personlig Trener 1 - Universitetsutdannelse

Steg 2

Din informasjon
Chat med oss