Påmelding

BALI

IDRETT 1 - UNIVERSITETSUTDANNELSE

 • Gode treningsfasiliteter på campus
 • Egen undervisningsgym med fullt utstyr på campus
 • Tilgang til basseng, fotballbaner, og basketballbaner
 • Praktiske idretter på pensum
 • Svært godt samhold blant medstudenter

DE Beste treningsfasiliteteNE

Gode treningsfasiliter på campus og i nærområdet tilbys på Bali.

 • Undervisingsgym på campus med vekter, TRX, Matrix Power Station, Dumbells m.m.
 • Tilgang til basseng, fotballbaner, svømmebasseng, tennis, massasje m.m.
 • Sandvolleyballbane på stranden
 • Bali sine fantastiske bølger for surfing

TRENINGSFASILITETER

Med tilgang til de beste treningsfasilitetene på Bali og fokus på høy faglig kvalitet, skal ingenting stå i veien for at du skal få fullt utbytte av din utdanning i utlandet.

Udayana University har en egen gym for studenter på campus. Gymmen er først og fremst ment for Personlig Trener 1 studentene, men det går fint an å benytte den også for Idrett 1 i mellom undervisningstimer og ved tilgjengelighet. Det kan nevnes vekter, TRX, matrix power station, dumbells, kettlebells og mye mer.  Gymmen er plassert på campus, noen minutt unna rommet ditt, for at du skal få mest mulig tid til din studiehverdag.

Her er det fysisk aktivitet som er i fokus!

Canggu club

Vi gir også de studenter som ønsker, tilgang til Canggu Club. Her finner man alt man trenger innenfor fysisk aktivitet og trening. På området finnes det fotballlbaner, flerbrukshall, aerobic-rom, multifunksjonshall, basketballbaner,  flere innen- og utendørs tennisbaner, vannland, massasjemuligheter og flotte garderober med dusjer og skap.

I tillegg finnes det en egen, fantastisk restaurant med rett og ernæringsrik mat og høy standard. Og med mulighet for internett, svømmebasseng, bibliotek og sportslige arrangementer ligger alt til rette for at du skal få fullt utbytte av din utdanning i Idrett 1 på Bali.

tren på fritiden

Ønsker man å trene på fritiden., finnes det utallige muligheter for det.

Frister det med en løpetur på stranden? Fotball med medstudenter? Trening i gymmen?  Zipline i skogen? Alt finner du på Bali gjennom GoStudy Sport og Udayana University!

FAGLIG FOKUS I FANTASTISKE OMGIVELSER

 • 30 ECTS studiepoeng
 • Relevant grunnmur for videre utdanning innen idrett
 • Annerkjente trenere i praktiske idretter
 • Elitegym kun for studentene
 • 5 minutters gange til forelesningssal

Om faget

Idrett 1 er et modulbasert studium bestående av tre hovedmoduler som fordeles ved åtte fag ved Udayana University:

Treningsfysiologi og anatomi 
Ved gjennomført studium skal studenten ha generelle kunnskaper i anatomi og fysiologi med spesiell innsikt i emner som inngår i treningslære og praktiske idrettsaktiviteter.

Idrettspedagogiske emner 
Ved gjennomført studium skal studenten ha kunnskaper om, og innsikt i, psykologiske forutsetninger for, og konsekvenser av løsninger i idrettslige bevegelsesoppgaver. Studenten skal også oppnå kunnskaper om, og ferdigheter i, pedagogiske metoder med tanke på formidling og læring innen idrett.

Praktiske idretter 
Studenten skal ved gjennomført studium ha kunnskaper om, og erfaring med, ulike individuelle idretter, samt lagidretter.

Idrett 1 er et enestående tilbud for deg som vil kombinere idrettsutdanning med et utenlandsopphold.

ORGANISERING

Undervisning i studiet vil være basert på forelesning og praktisk undervisning, i tillegg til problembasert læring i mindre grupper. 

Studiet gjør bruk av arbeidsformer som problembasert læring (PBL), selvstudium, praktisk aktivitet, skriftlige innleveringer, muntlige fremlegg og instruksjonsoppgaver. Det forutsettes at studentene yter en selvstendig studieinnsats i form av selvstudium, gruppearbeid, egentrening og lignende, slik at samlet arbeidsmengde i gjennomsnitt blir ca. 40 timer i uka.

Idrett 1 har sin egenart i arbeidet med praktiske aktiviteter i ulike miljø. Det innebærer at det skal være en jevn fordeling mellom praktiske og teoretiske emner.

Med tilgang til de beste treningsfasilitetene på Bali skal ingenting stå i veien for at du skal få fullt utbytte av dine idrettsstudier i utlandet. Studentene innrulleres på Udayana University og gir deg 30 ECTS studiepoeng ved bestått eksamen.

Oppmøte på all undervisning som er gitt i forbindelse med faget er obligatorisk. 

Eksamen:
Eksamen gjennomføres på studiested. For å kunne gå opp til eksamen i Idrett 1 forutsettes det at studentene har fulgt forelesninger.

VEIEN VIDERE

Etter bestått eksamen i Idrett 1 vil man få 30 ECTS studiepoeng. Studentene har mulighet for å søke opptak årsstudium idrett eller idrettsvitenskap bachelor ved Nord Universitet i Norge etter fullført Idrett 1 ved Udayana University, som da vil utgjøre et årsstudium i idrett (60stp). Årsstudiet i idrett er en grunnleggende idrettsfaglig plattform som danner grunnalg for bachelor- og mastergragsstudier innen idrett, kroppsøving osv.

Bo i balis fineste strøk

 

 • 5 minutters gange til klasserommet
 • 5-10 minutters gange til stranden
 • Svømmebasseng og undervisningsgym rett utenfor rommet ditt på campus
 • Koselig fellesområde
 • Godt samhold mellom studentene
 • Restauranter, butikker og mulighet for shopping rett utenfor campus

slik bor du

Alle studenter bor 2 eller 3 medstudenter sammen på campus, i området Seminyak, som ligger ca. 15 minutt fra Kuta og ca. 25 minutt fra Denpasar. På campus finnes blant annet elitegym, to restauranter, i tillegg til et kjøkken man kan benytte seg av for å lage egen mat. Det finnes også et flott svømmebasseng omgitt av tropiske trær og planter, solsenger og et avslappingsområde.

Forelesningssalen ligger en kort spasertur fra hvor du bor, og består av et stort lyst rom med aircondition, gode stoler og bord. I forelesningssalen vil man ha det meste av teoretisk undervisning. Ønsker man å studere på ettermiddagstid kan man enkelt koble seg på internett på campus. Alt ligger til rette for en studiehverdag hvor kvalitet er i fokus.

en tropisk oase

Seminyak er kjent for sine fine strender med gode surfeforhold, strandvolleyball og pulserende kveldsliv. Campuset er lokalisert i nydelige omgivelser midt i Seminyak, omgitt av små koselige butikker og restauranter av god internasjonal standard, bare 10 minutters gange til stranden som strekker seg rundt hele øya.

I tillegg til Seminyak finner man turistmagneten Kuta kun 15 minutter unna, med alle sine muligheter innen strandliv, shopping og aktiviteter.

Fritidsaktiviteter
Det arrangeres mange utflukter, aktiviteter og kurs som studentene kan delta på i fritiden. For eksempel vil det bli arrangert besøk i landsbyer, båtturer, ballaktiviteter/turneringer, auksjon til inntekt for barnehjemsbarn og fester. Det blir i tillegg gitt tilbud om dykkerkurs, surfekurs og yoga m.m.

Studentene vil også få tilbud om å jobbe frivillig på et barnehjem som GoStudy Sport støtter, hvor man kan bidra med eventuelle kunnskaper, eller bare hjelpe til.

godt studentsamhold

Felles aktiviteter, fortløpende tilgang til informasjon, samholdet mellom studentene og ikke minst det sosiale aspektet ved å bo og studere samlet har vist seg å være avgjørende for den totale opplevelsen av et studieopphold på Bali. 

GoStudy Sport har også et eget kontor på campus hvor du får hjelp til det meste.

Helsetilbud
Allmennpraktiserende lege, samt en meget dyktig tannlege med moderne utstyr og gode hygieniske forhold, er tilknyttet campus. Våre ansatte på Bali er tilgjengelig for hjelp med praktiske ting ved sykdom og lignende.

Internett
Det finnes trådløst internett på campus, men vær oppmerksom på at hastighet ikke er like rask som i Norge.

Totalpakker sikrer deg gode priser

Fra kr.

86.900,-
Mulig å søke om Lånekasse støtte!
Flyreise inkludert
Bosted inkludert
Studie inkludert

TOTALPAKKE

Som eneste aktør på markedet tilbyr GoStudy Sport en totalpakke. Det vil si at du som student ved Udayana University får både studiet, reise og opphold i en pakkepris. Kvalitet har hovedfokus, med faglig sterke forelesere.

Som student på Udayana University vil du kunne søke støtte som utenlandsstudent fra Lånekassen. Støtte du kan få er opptil ca kr. 90.000,- per semester (lån og stipend).

Lånekassen gir støtte til elever og studenter som er tatt opp i en utdanning ved et lærested som er godkjent for støtte. For mer informasjon om hvilke utdanninger som gir rett til støtte, se lanekassen.no her: https://lanekassen.no/nb-NO/Stipend-og-lan/Utland/

Studiene GoStudy formidler kvalifiserer erfaringsmessig for utdanningsstøtte fra Lånekassen. Når vi skriver at studiene er støttet av Lånekassen, så baserer vi dette på at disse studiene er tilbudt gjennom flere år og at studiene erfaringsmessig har kvalifisert for utdanningsstøtte.

Fly Inkludert Opphold Inkludert
Mat Ikke inkludert Internett Inkludert
Strand 10 min. gange Butikk 2 min. gange
Studiepoeng 30 ECTS Opptakskrav Generell studiekompetanse
Klasserom 10 min. gange Restauranter 2 min. gange
Avreise vårsemester Januar/Februar Avreise høstsemester August/September
Lånekassen Søknadsberretiget Visum Ja
Varighet 16 uker
Høst 2019 & Vår 2020: kr 86.900,- + Adm.gebyr: kr 2 500,-

Våre ansatte

Petter Solheim

Petter Solheim
Daglig Leder

Petter har jobbet for GoStudy siden 2009, og har det daglige ansvaret for studentene på Bali.
Made Suardana

Made Suardana
Studentkoordinator

Made har jobbet for GoStudy siden 1999, og er koordinator for alle GoStudys studier på Bali.
Yanti Solheim

Yanti Solheim
Administrasjon

Yanti har jobbet for GoStudy siden 2012, og arbeider i administrasjonen på Bali.

Nytt

Koronaviruset

13.03.2020
GoStudy har etter råd fra UD valgt å få samtlige studenter trygt og rolig hjem. Det jobbes kontinuerlig med løsninger. Studentene informeres fortløpende om utviklingen på samtlige av våre studiested.
Les mer

Ledige studieplasser

13.03.2020
Fortsatt usikker på hva du skal etter sommeren? Lyst til å begynne studiene, men også til å reise og oppdage mer av verden? Da er du ikke alene! Våre studenter tar startstudier i utlandet som kan brukes i senere grader, samtidig som de gjør noe helt annet etter videregående.
Les mer

Åpningstider i julen og nyttår

22.12.2017
I forbindelse med jul og nyttår holder GoStudy stengt fra og med lille julaften 23 desember og åpner igjen 2 januar 2018.
Les mer

Med bjørnen i fanget

09.10.2015
Det er ikke hver dag man ender opp med en bjørn i fanget, ikke her i Norge i allefall. På Bali har blogger Andreas og vennene hatt en utflukt hvor de har besøkt en del nevneverdige steder.
Les mer

Studér i utlandet kommende høst

08.07.2015
Det er fortsatt mulig å melde seg på studier til høst 2015. Rett over sommeren er det oppstart av nytt semester på Bali, i Sydney, på Cuba, i Mexico og i Norge.
Les mer

Surfing og sandvolleyball på pensum

14.04.2015
Idrett 1 på Bali er et spennende og populært fag hvor praktiske idretter er en del av pensum. For studentene betyr dette både surfing, sandvolleyball og karate på timeplanen.  
Les mer

Kl 07:00: Opp og hopp (løp)

08.04.2015
Når kl er 07:00 for en student i Norge har man så vidt stått opp eller ligger forsatt under dynen. For GoStudy Sports personlig trener studenter betyr det intervall trening på stranden.
Les mer

Studentenes egen blogg

16.02.2015
Hvert semester skriver studentene sin egen blogg fra sin studiehverdag i utlandet. For deg som går med tanker eller skal studere i utlandet gir det deg en fin pekepinn på hva du kan forvente å oppleve under et semester.
Les mer

Vårsemesteret 2015 er i gang

05.02.2015
Vårsemester er i gang og studentene er ankommet studiestedene som de skal være de neste 3 månedene. Her skal de være med på opplevelser og ha spennende studier.  
Les mer

Ledige studieplasser

01.07.2019
Fortsatt usikker på hva du skal etter sommeren? Lyst til å begynne studiene, men også til å reise og oppdage mer av verden? Da er du ikke alene! Våre studenter tar startstudier i utlandet som kan brukes i senere grader, samtidig som de gjør noe helt annet etter videregående.
Les mer

Åpnet høst 2018 og vår 2019 for påmelding

14.10.2017
Nå er det din tur! Uforpliktende påmelding til høsten 2018 og våren 2019 er i full gang. Du kan studere på Bali, i Sydney, i Mexico, på Cuba, i Paris, i Barcelona og i England. Du kan velge mellom Ex.phil/Ex.fac med tilleggsfag, og som eneste leverandør kan du studere personlig trener på Bali og i Sydney. I Sydney og på Cuba kan du o...
Les mer

Ledige studieplasser vår 2016

17.07.2015
Det er fortsatt mulig å melde seg på studier på Bali, i Sydney, i Mexico, på Cuba og i Norge. Det er rullerende opptak som vil si at man kan i prinsippet melde seg på helt frem til avreise.
Les mer

Jeg har meldt meg på, hva skjer nå?

20.04.2015
Du har meldt deg på studier gjennom GoStudy, GoStudy Sport eller GoStudy Academics og lurer på hva som skjer videre. Du har også en venn som har lyst å være med og usikker på om han er for sent ute.
Les mer

Hva med 15 april?

10.04.2015
Pågangen av påmeldinger er større enn noen gang. For studier gjennom Gostudy og Gostudy Sport kan det derfor være lurt å melde seg på innen 15 april trass i at vi har rullerende opptak.
Les mer

Rafting på Bali

24.02.2015
En populær utflukt som de fleste studentene er med på mens de studerer på Bali er rafting. Det er en morsom opplevelse med mye fart og spenning.
Les mer

Studentenes egne Instagram bilder

13.02.2015
Se studentenes egne Instagram bilder med taggen #gostudy99 eller følg oss på Instagram @gostudy99.
Les mer

Studenttorget intervjuer tidligere studenter

21.01.2015
Studentorget.no har intervjuet flere av våre tidligere studenter som gir deg som kommende student eller med tanker om å studere i utlandet, muligheten for å se hva studentene selv mener om sine studier i utlandet.
Les mer

Meld deg på uforpliktende!

Dette er en helt uforpliktende påmelding. Når påmelding er mottatt vil du bli kontaktet av en av våre studentrådgivere. Melder du deg på som VGS Privatist vil du få en liste med fagvalg og studieprosenter pr fag. Husk at dette bare er tiltenkt som en indikasjon på studiemengde og pris - du vil få tett oppfølging av våre studentrådgivere, og sammen tilpasse din fagplan i forhold til priser og støtte fra Lånekassen.

Steg 1

Velg semester
 • Våren 2021
 • Bali
 • Personlig Trener 1 - Universitetsutdannelse

Steg 2

Din informasjon
Chat med oss