Påmelding

med verden som klasserom


Vi har gjort dette siden 1999, tilbyr topp service, god studiekvalitet, og har markedets beste pris!

Kunne du tenke deg å kombinere reise og utdannelse? GoStudy Sport  tilrettelegger spennende studier over hele verden, og kan som eneste aktør på markedet tilby deg et helhetlig opplegg for dette. Hos oss er reise og opphold alltid inkludert i prisen og våre engasjerte medarbeidere gjør alt fra å hjelpe deg gjennom søkeprosessen til å hente deg på flyplassen.

Vi i GoStudy er glødende opptatt av verden, dets mennesker og kultur, og vil gjerne få dele denne interessen med deg. Siden 1999 har vi nå sendt over 6000 studenter på vellykkede studieopphold i utlandet. Vi er stolte av at våre studenter i stor grad oppnår langt bedre resultater enn sine medstudenter som studerer i Norge, og ikke minst at de har fått nye erfaringer og minner for livet.

Tett faglig oppfølgning, mindre klasser, og personlig oppfølgning på studiested er stikkord som bidrar til dette!


De beste treningsfasilitene

GoStudy Sport er stolt av å kunne si at vi kan tilby sportsstudier på de beste treningsfasilitetene. Som student ved GoStudy Sport kan du benytte topp treningssfasiliteter i spennend e land. For å gi deg som student best mulig utbytte av din utdannelse har vi lagt våre studier til noen av verdens vakreste steder, som Sydney, Bali, og ikke minst Norge. Alt dette for å gi deg som student best mulig utbytte av din utdannelse. 

Studiekvalitet i fokus

GoStudy Sport benytter de beste forelesere fra bl.a. NTNU, Olympiatoppen, treningsbransjen og høgskolesystemet. Sammen med gode studiefasiliteter på studiestedene, har dette resultert i svært lav strykprosent og meget gode snittkarakter hos våre studenter. Siden 2007 har vi samarbeidet med Høgskolen i Nesna og treningsbransjen for nettopp å kunne tilby deg best mulig utdannelse, med tett oppfølgning og fokus på kvalitet i alle ledd.

 

Totalpakke

GoStudy Sport er alene på markedet om å levere “totalpakker” med norsk høgskoleutdannelse i utlandet innen sportsstudier. Totalpakke betyr at vi tar oss av flybilletter og overnatting, samt
hjelper med alle søknader og forberedelser før avreise. Sammen med våre ansatte og norske forelesere på studiestedet du velger, vil vi gjøre alt for at du skal få et minnerikt og vellykket studieopphold. Fly, oppfølgning, studier, bosted og livserfaring - Alt inkludert i èn pris.

Sikkerhet

Sikkerhet er noe vi i GoStudy Sport er svært opptatt av, og vi velger derfor å samle våre studenter på ett studiesenter. Dette er betryggende for våre studenter, og ikke minst foreldre som er hjemme i Norge. Å bo samlet bidrar også til et veldig godt sosialt miljø, og er noe våre tidligere studenter setter stor pris på.

Et trygt valg

Vi stiller høye krav til våre samarbeidspartnere. Studiesentrene holder gjennomgående god standard og undervisningen kvalitetssikres av norske høgskoler. Du blir fra påmelding til eksamen tett fulgt opp av GoStudy Sports profesjonelle representanter, både faglig og sosialt.


Videre muligheter

Et semester med GoStudy gir deg 30 studiepoeng fra den norske høgskolen som er faglig ansvarlig. Studiepoengene kan du få integrert i din sammenfallende faglige bachelorgrad, eller du kan benytte deg av å legge de inn på kvoten din for frie
studiepoeng. Kompetansen du oppnår gir deg gode jobbmuligheter gjennom vårt samarbeid med treningsbransjen. Vi er stolt av å ha utdannet nordens mestleverende personlige trener til Sats Elixia i 2013, noe som underbygger det vi står for!


GoStudy Sport med verden som klasserom

Kort fortalt – Vi «flytter» klasserommet fra Norge til utlandet og formidler norsk høgskoleutdannelse fra allerede eksisterende høgskoler i Norge. Varighet er ett semester på et av våre fantastiske studiesteder

Våre ansatte

Carl Christian Andersen

Carl Christian Andersen
Markedssjef

Line M. Breivik

Line M. Breivik
Studentrådgiver

Steinar Hoen

Steinar Hoen
Sportskoordinator

Stig Ivan Nygård

Stig Ivan Nygård
Fagansvarlig

Stig er høgskolelektor ved Høgskolen i Nensa, og er faglig ansvarlig for Idrett 1 og Personlig Trener 1 + 2.
Andrea Brunner

Andrea Brunner
Student- og markedskoordinator

Trond Arne Sandvær

Trond Arne Sandvær
Student- og markedskoordinator

Jonas Thomassen

Jonas Thomassen
Markedskoordinator

Espen Tønnesen

Espen Tønnesen
Markedskoordinator

Chat med oss