Påmelding

Nytt

Koronaviruset

13.03.2020
GoStudy har etter råd fra UD valgt å få samtlige studenter trygt og rolig hjem. Det jobbes kontinuerlig med løsninger. Studentene informeres fortløpende om utviklingen på samtlige av våre studiested.
Les mer

Ledige studieplasser

13.03.2020
Fortsatt usikker på hva du skal etter sommeren? Lyst til å begynne studiene, men også til å reise og oppdage mer av verden? Da er du ikke alene! Våre studenter tar startstudier i utlandet som kan brukes i senere grader, samtidig som de gjør noe helt annet etter videregående.
Les mer

Åpningstider i julen og nyttår

22.12.2017
I forbindelse med jul og nyttår holder GoStudy stengt fra og med lille julaften 23 desember og åpner igjen 2 januar 2018.
Les mer

Stranden Den Grønne Bolle

16.02.2017
På Bali finnes det utallige små "hemmelige" og så godt som uberørte strender. Utenfor skoletid bruker mange av studentene tiden sin på å utforske disse strendene.
Les mer

Studieuke og tidenes tur

03.11.2015
Også i Sydney har studentene studieuke som flere benytter på å reise rundt i Australia. Dette semesteret har flere av bloggerne meldt seg på den populære turen “Chase the sun.” Denne turen går langs østkysten av Australia så man får sett store deler av den kjente kystlinjen på en liten uke. Bloggerne har skrevet opptil fl...
Les mer

Dykkerlappen i boks

05.10.2015
I tillegg til at man får startet høyskolestudiene sine, er mulighetene mange når det gjelder fritidsaktiviteter i utlandet. Flere av studentene velger å ta dykkerlappen. Mette som er en av bloggerne fra Sydney har sammen med venninen Linda tatt dykkelappen og er nå Open Water Diver (PADI) sertifisert.
Les mer

Studér i utlandet kommende høst

08.07.2015
Det er fortsatt mulig å melde seg på studier til høst 2015. Rett over sommeren er det oppstart av nytt semester på Bali, i Sydney, på Cuba, i Mexico og i Norge.
Les mer

Dette bør du kreve av en PT

22.04.2015
Bergens Tidende skriver om hva en bør kreve av en som er personlig trener. På første plass nevner de formell teoretisk utdanning kombinert med praktisk erfaring. Begge deler får du med GoStudy Sports personlig trener utdanning på Bali, i Sydney eller i Norge.
Les mer

Surfing og sandvolleyball på pensum

14.04.2015
Idrett 1 på Bali er et spennende og populært fag hvor praktiske idretter er en del av pensum. For studentene betyr dette både surfing, sandvolleyball og karate på timeplanen.  
Les mer

Ingrids 10 ting med Australia

10.04.2015
Ingrid som har blogget fra Personlig Trener CrossFit North Head i Sydney har laget en liste på ti punkter om Australia og Sydney. Her kan du lese listen kort oppsummert.
Les mer

Jakten på solen

30.03.2015
Chase the Sun er en utflukt de fleste studentene er med på mens de studerer i Sydney. Turen går over 10 dager og man få være med på ting som den vanlige turisten bruker flere uker på å oppleve.
Les mer

O'week, campus dag på ICMS

19.02.2015
Studentsamfunnet er en viktig del av helhetsopplevelsen av oppholdet i Sydney. Hvert semester blir studentene tatt godt imot av ICMS.  Da arrangeres Campus Day, også kalt O-week hvor studentene blir introdusert for studentsamfunnet og livet generelt i Manly.
Les mer

Studentenes egen blogg

16.02.2015
Hvert semester skriver studentene sin egen blogg fra sin studiehverdag i utlandet. For deg som går med tanker eller skal studere i utlandet gir det deg en fin pekepinn på hva du kan forvente å oppleve under et semester.
Les mer

Vårsemesteret 2015 er i gang

05.02.2015
Vårsemester er i gang og studentene er ankommet studiestedene som de skal være de neste 3 månedene. Her skal de være med på opplevelser og ha spennende studier.  
Les mer

Norges beste!

18.03.2014
I 2013 ble Erlend Vada kåret til Norges beste personlige trener av NIH fitness adwards.  Når han ikke underviser for GoStudy Sport på Bali, jobber han fulltid som personlig trener på Elixia Colosseum i Oslo. Ikke nok med det – han foreleser også for NIH Fitness ved deres PT-utdanning. Som Norges beste PT har han mye å gjøre, men verds...
Les mer

Gratulerer Sleman!

06.12.2013
Vi gratulerer vår tidligere student Sleman Peroti, som Nordens mestleverende PT!
Les mer

Fra studier og rett i jobb

06.03.2013
Sleman Peroti gikk rett fra PT studier til jobb som personlig trener på et av Norges største og beste treningsentre ELIXIA Kokstad. Sleman mener at med sitt fokus og engasjement gjorde han seg bemerket under studietiden på Bali.  
Les mer

Høyt internasjonalt anerkjent professor underviser for GoStudy på Bali

20.02.2013
En av Norges absolutt mest anerkjente fagpersoner innen bevegelsesvitenskap, Professor Ruud Van der Weel (høyre på bilde) underviser dette semesteret våre og høgskolen i Nesna sine idrettsstudenter på Bali. Ruud har bakgrunn i idrettsvitenskap (Den Haag, Nederland), bevegelsesvitenskap (Amsterdam, Nederland) og idrettspsykologi (Edinburgh, Skottland) og jobber t...
Les mer

Landslagstrener til Bali og Sydney

14.01.2013
Også dette semesteret vil Martin Engvik, landslagstrener i sandvolleyball og senest aktuell i London OL undervise idrettsstudentene på både Bali og i Sydney. Martin Engvik har de seneste årene vært foreleser hos GoStudy og tar nå enda et semester.  
Les mer

Norske dager på Bali

26.11.2012
Hvert semester er det omkring 700 nordmenn som bor og studerer på Bali. Selv om studentene fra de ulike høgskolene holder til i forskjellige byer, har de en del med hverandre å gjøre under studietiden. Et av høydepunktene er selvfølgelig "norske dager".  
Les mer

In the land of Surf

20.10.2012
Australia er kjent for en rekke ting, og surfing er en av de. Flere og flere velger og ta surfetimer når de reiser og opplever dette fantastiske landet. Som en del av timeplanen og undervisnings opplegget på idrett 1 i Sydney i regi av Høgskolen i Nesna står surfing på timeplanen. Vi fulgte idrettsstudentene i en klassetime på Manly beach.
Les mer

Møt PT-lærer Simon Hammonds

20.10.2012
Simon Hammonds har arbeidet som trener for profesjonelle utøvere i UK og USA, og som personlig trener i blant annet Karibia og Sør-Amerika. Han har hjulpet folk til å forberede seg til alt fra Beijing OL til å bestige Mount Everest.  
Les mer

Ledige studieplasser

01.07.2019
Fortsatt usikker på hva du skal etter sommeren? Lyst til å begynne studiene, men også til å reise og oppdage mer av verden? Da er du ikke alene! Våre studenter tar startstudier i utlandet som kan brukes i senere grader, samtidig som de gjør noe helt annet etter videregående.
Les mer

Åpnet høst 2018 og vår 2019 for påmelding

14.10.2017
Nå er det din tur! Uforpliktende påmelding til høsten 2018 og våren 2019 er i full gang. Du kan studere på Bali, i Sydney, i Mexico, på Cuba, i Paris, i Barcelona og i England. Du kan velge mellom Ex.phil/Ex.fac med tilleggsfag, og som eneste leverandør kan du studere personlig trener på Bali og i Sydney. I Sydney og på Cuba kan du o...
Les mer

En bilfri øy

07.04.2016
En stor del av det å velge GoStudy og reise til utlandet for å studere er selvfølgelig opplevelsene. På Bali velger flere av studentene å reise til Gili som er en bilfri øy rett utenfor Bali. Oda som blogger fra Bali har tatt turen innom Gili.
Les mer

En skoledag for PT studentene

06.10.2015
Mange lurer på hvordan en skoledag ser ut for studentene i utlandet. Maria som blogger for Personlig Trener CrossFit North Head studentene gir et innblikk i alt fra mat, teoretisk og praktisk undervisning i Sydney.
Les mer

Ledige studieplasser vår 2016

17.07.2015
Det er fortsatt mulig å melde seg på studier på Bali, i Sydney, i Mexico, på Cuba og i Norge. Det er rullerende opptak som vil si at man kan i prinsippet melde seg på helt frem til avreise.
Les mer

Toppidrettsutøver valgte GoStudy Sport

05.07.2015
Stine Skogrand er håndballspiller på elitenivå hos Tertnes og har også en bakgrunn som landslagspiller. Nå er hun utdannet personlig trener gjennom GoStudy Sport og satser på en midlertidig karriere som PT skriver Bergensavisen .
Les mer

Jeg har meldt meg på, hva skjer nå?

20.04.2015
Du har meldt deg på studier gjennom GoStudy, GoStudy Sport eller GoStudy Academics og lurer på hva som skjer videre. Du har også en venn som har lyst å være med og usikker på om han er for sent ute.
Les mer

Hva med 15 april?

10.04.2015
Pågangen av påmeldinger er større enn noen gang. For studier gjennom Gostudy og Gostudy Sport kan det derfor være lurt å melde seg på innen 15 april trass i at vi har rullerende opptak.
Les mer

Kl 07:00: Opp og hopp (løp)

08.04.2015
Når kl er 07:00 for en student i Norge har man så vidt stått opp eller ligger forsatt under dynen. For GoStudy Sports personlig trener studenter betyr det intervall trening på stranden.
Les mer

Rafting på Bali

24.02.2015
En populær utflukt som de fleste studentene er med på mens de studerer på Bali er rafting. Det er en morsom opplevelse med mye fart og spenning.
Les mer

Umettelig marked for Personlig trening

17.02.2015
Ifølge Aftenposten  kjøper nordmenn personlig trening for rundt 400 millioner. Tall avisen har samlet inn viser at totainntekten for bransjen trolig ligger på rundt 400 millioner kroner.
Les mer

Studentenes egne Instagram bilder

13.02.2015
Se studentenes egne Instagram bilder med taggen #gostudy99 eller følg oss på Instagram @gostudy99.
Les mer

Suzanne Svanevik til Sydney

18.03.2014
Suzanne Svanevik fra Loddefjord i Bergen er kanskje den tøffeste 18-åringen i hele Norge. Hun ble verdenskjent da en treningsvideo med nå 19 millioner views ble publisert fra treningssenteret hun trente på. Med sine gymnastiske øvelser, olympiske løft og tradisjonelle styrkeøvelser har hun imponert en hel verden. Høsten 2015 skal Suzanne ti...
Les mer

Høyt anerkjent EHFA-sertifisering

26.01.2014
Som en av få skoler i Norge er nå også GoStudy Sport sin utdannelse som personlig trener godkjent av det høyeste kvalitetsorganet innen helse og fitness i Europa - European Health & Fitness Association.  
Les mer

The Great Gatsby

25.04.2013
Vet du hva GoStudy har til felles med den nye storfilmen The Great Gatsby? Begge benytter ICMS på Manly.  
Les mer

Kristine Weber gjesteforeleser på Bali!

05.03.2013
Kristine Weber er både Norges Mester og Nordisk mester i bodyfitness og er aktuell med boken  ”Sunn og sterk med proteiner, mat for muskler”.  Hun driver også bloggen  Kriweb  som har over 8.000 lesere daglig hvor hun skriver om kosthold og trening. I forrige uke var Kristine på Bali og holdt foredrag for GoStudys Personlig trener studenter og...
Les mer

Les Mills-sertifisering ved PT-studiet på Bali

20.02.2013
Som del av vår PT utdanning på Bali, tilbyr vi nå høyt anerkjent sertifisering innen gruppetrening, Les Mills.  
Les mer

Norges beste i fitness til Bali

08.01.2013
Har du hørt navnet Kristine Weber før? Om ikke, og du skal studere til personlig trener med GoStudy bør du legge deg dette navnet på minnet. Kristine Weber reiser til Bali og foreleser for våre personlig trener studenter nå under vårsemesteret 2013.  
Les mer

Hoen + ICMS = Sant

20.10.2012
Steinar Hoen, sportskoordinator hos GoStudy, besøkte ICMS og idrettsstudentene i forrige uke. Forrige gang Hoen var i Sydney var i forbindelse med prøve-OL i 1998 da han var aktiv idrettsutøver.  
Les mer

Sjømannskirken og GoStudy

20.10.2012
Å studere i utlandet er en postiv og givende opplevelse for de fleste, men hva om det skjer noe uforutsett?  
Les mer
Chat med oss