Påmelding

med verden som klasserom


Vi har gjort dette siden 1999, tilbyr topp service, god studiekvalitet, og har markedets beste pris!

Kunne du tenke deg å kombinere reise og utdannelse? GoStudy tilrettelegger spennende studier over hele verden, og kan som eneste aktør på markedet tilby deg et helhetlig opplegg for dette. Hos oss er reise og opphold alltid inkludert i prisen og våre engasjerte medarbeidere gjør alt fra å hjelpe deg gjennom søkeprosessen til å hente deg på flyplassen.

Vi i GoStudy er glødende opptatt av verden, dets mennesker og kultur, og vil gjerne få dele denne interessen med deg. Siden 1999 har vi nå sendt over 6000 studenter på vellykkede studieopphold i utlandet. Vi er stolte av at våre studenter i stor grad oppnår langt bedre resultater enn sine medstudenter som studerer i Norge, og ikke minst at de har fått nye erfaringer og minner for livet.

Tett faglig oppfølgning, mindre klasser, og personlig oppfølgning på studiested er stikkord som bidrar til dette!


en verden av studier

Kort fortalt – Vi «flytter» klasserommet fra Norge til utlandet og formidler norsk høgskoleutdannelse fra allerede eksisterende høgskoler i Norge.  Varighet er ett semester, hvorav ca 3 måneder på et av våre fantastiske studiesteder. Eksamen avlegges på studiested.

Videre muligheter

Ett semester med GoStudy gir deg 30 studiepoeng fra den norske høgskolen som er faglig ansvarlig. Studiepoengene kan du få integrert i din sammenfallende faglige bachelorgrad, eller du kan benytte deg av å legge de inn på kvoten din for frie studiepoeng.  Du kan studere videre på bachelorgraden ved den norske høgskolen som du blir tatt opp ved, eller du kan søke deg inn på en annen høgskole eller universitet i Norge eller i utlandet.

 

Hvorfor velge GoStudy

Som en av de få aktørene på markedet leverer vi “totalpakker” med norsk høgskoleutdannelse
i utlandet. Totalpakke betyr at vi tar oss av flybilletter og overnatting, samt hjelper med alle søknader og forberedelser før avreise. Sammen med våre ansatte og norske forelesere på studiestedet du velger, vil vi gjøre alt for at du skal få et minnerikt og vellykket studieopphold. Fly, oppfølgning, studier, bosted og livserfaring - Alt inkludert i èn pris.

Sikkerhet

Sikkerhet er noe vi i GoStudy er svært opptatt av, og vi velger derfor å samle våre studenter på ett studiesenter. Dette er betryggende for våre studenter, og ikke minst foreldre som er hjemme i Norge. Å bo samlet bidrar også til et veldig godt sosialt miljø, og er noe våre tidligere studenter setter stor pris på.

Et trygt valg

Vi bruker lang tid på å finne riktige, trygge studiested og stiller høye krav til
våre samarbeidspartnere. Studiesentrene holder gjennomgående god standard og undervisningen kvalitetssikres av norske høgskoler.

Høy studiekvalitet

Studiekvalitet er i høysetet, og vi etterstreber å ha de beste forelesere for å kunne opprettholde våre studenters gode resultat gjennom årene.

Siden 2007 har vi samarbeidet med Høgskolen i Nesna for nettopp å kunne tilby deg best mulig utdannelse, med tett oppfølgning og fokus på kvalitet i alle ledd.

Alle studier kvalifiserer til støtte fra Lånekassen

Alle studier er støttet av Lånekassen og gir deg 30 studiepoeng ved bestått eksamen.

Vi håper å se deg som student hos GoStudy!  Det vil være en glede å kunne bidra til din utdannelse! 

Våre ansatte

Carl Christian Andersen

Carl Christian Andersen
Markedssjef

Hanne Refsnes

Hanne Refsnes
Chief representative Bali

Hun har ansvar for koordinering opp mot universitetene vi samarbeider med. Hun jobber også med administrative oppgaver både før avreise og under semesteret.
Stig Ivan Nygård

Stig Ivan Nygård
Fagansvarlig

Stig er høgskolelektor ved Høgskolen i Nensa, og er faglig ansvarlig for Idrett 1 og Personlig Trener 1 + 2.
Trond Arne Sandvær

Trond Arne Sandvær
Student- og markedskoordinator

Andrea Brunner

Andrea Brunner
Student- og markedskoordinator

Jonas Thomassen

Jonas Thomassen
Markedskoordinator

Espen Tønnesen

Espen Tønnesen
Markedskoordinator

Chat med oss