Påmelding

Nytt

Koronaviruset

13.03.2020
GoStudy har etter råd fra UD valgt å få samtlige studenter trygt og rolig hjem. Det jobbes kontinuerlig med løsninger. Studentene informeres fortløpende om utviklingen på samtlige av våre studiested.
Les mer

Åpningstider i julen og nyttår

13.03.2020
I forbindelse med jul og nyttår holder GoStudy stengt fra og med lille julaften 23 desember og åpner igjen 2 januar 2020.
Les mer

Studieplasser høstsemesteret 2020 og vår 2021.

11.10.2019
Vi har åpnet for søknader og påmeldinger til høsten 2020 og våren 2021. Du kan velge mellom studier på Bali, i Sydney, i Paris og i Barcelona. Du kan velge mellom blant annet Ex.phil/Ex.fac med tilleggsfag, og som eneste leverandør kan du studere personlig trener på Bali. I Sydney kan du også starte eller ta en hel Bachelorgrad...
Les mer

Åpnet høst 2018 og vår 2019 for påmelding

14.10.2017
Nå er det din tur! Uforpliktende påmelding til høsten 2018 og våren 2019 er i full gang. Du kan studere på Bali, i Sydney, i Mexico, på Cuba, i Paris, i Barcelona og i England. Du kan velge mellom Ex.phil/Ex.fac med tilleggsfag, og som eneste leverandør kan du studere personlig trener på Bali og i Sydney. I Sydney og på Cuba kan du o...
Les mer

Fadderuke minus faddere

21.02.2017
ICMS er ikke bare kjent for å være en god skole faglig sett. Under hele oppholdet til studentene arrangeres det aktiviteter og sosiale sammenkomster slik at man skal bli bedre kjent med sine "fellow students".
Les mer

En bilfri øy

07.04.2016
En stor del av det å velge GoStudy og reise til utlandet for å studere er selvfølgelig opplevelsene. På Bali velger flere av studentene å reise til Gili som er en bilfri øy rett utenfor Bali. Oda som blogger fra Bali har tatt turen innom Gili.
Les mer

Året er 1938

14.03.2016
På Bali er de nå endelig kommet til året 1938. Oda som blogger og studerer ex.phil og ex.fac var på med på nyttårsfeiringen på Bali som kalles Nyepi.
Les mer

Eksamenslesing på stranden

07.03.2016
Studentene i Sydney er allerede en måned inn i semesteret. Dette betyr at den første eksamen nærmer seg med stormskritt. Men forbredelsene til eksamen foregår på en litt annen måte enn i Norge. Her gjøres eksamenslesingen like så godt på en strand.
Les mer

Meksikansk Halloween

05.11.2015
Thea som blogger fra Mexico har hatt en fin helg hvor de blant annet har reist til byen Oaxaca samt vært med på feiringen av Dia de los muertos, de dødes dag.
Les mer

Paragliding, dyreliv og solnedganger

30.10.2015
Studentene i Puerto Escondido i Mexico er nettopp ferdig med første eksamen. Nå er de nettopp ferdig med studieuken, noen har benyttet muligheten og reist mens Thea som blogger fra Puerto Escondido har brukt tiden i den nye hjembyen sin.
Les mer

Campus på ICMS

19.10.2015
Nelly som studerer engelsk i Sydney bor på ICMS sitt campus hvor også undervisningen for studentene foregår. Hun reiste alene og var derfor spent på hvem hun skulle bo med samt hvordan det vil se ut og være på ICMS.
Les mer

Dykkerlappen i boks

05.10.2015
I tillegg til at man får startet høyskolestudiene sine, er mulighetene mange når det gjelder fritidsaktiviteter i utlandet. Flere av studentene velger å ta dykkerlappen. Mette som er en av bloggerne fra Sydney har sammen med venninen Linda tatt dykkelappen og er nå Open Water Diver (PADI) sertifisert.
Les mer

Backpacking på Cuba

24.04.2015
Det er også fullt mulig å få en smakebit av backpacker livet om man er student i utlandet. Studentene i Cuba hev sekken på ryggen og reiste rundt på Cuba en uke. Her fikk de muligheten til å  besøke flere byer som Trinidad og Cienfuego.
Les mer

Jeg har meldt meg på, hva skjer nå?

20.04.2015
Du har meldt deg på studier gjennom GoStudy, GoStudy Sport eller GoStudy Academics og lurer på hva som skjer videre. Du har også en venn som har lyst å være med og usikker på om han er for sent ute.
Les mer

Hva med 15 april?

10.04.2015
Pågangen av påmeldinger er større enn noen gang. For studier gjennom Gostudy og Gostudy Sport kan det derfor være lurt å melde seg på innen 15 april trass i at vi har rullerende opptak.
Les mer

Et ekte karibisk paradis

07.04.2015
Når man studerer i utlandet er muligheten til å utforske ukjente landskap og nye kulturer store. Og på det punktet er Cuba helt i tet.
Les mer

Rafting på Bali

24.02.2015
En populær utflukt som de fleste studentene er med på mens de studerer på Bali er rafting. Det er en morsom opplevelse med mye fart og spenning.
Les mer

Slipp Turtle fri!

18.02.2015
I Puerto Escondido er innbyggerne svært opptatt av å ta vare på skilpaddene som klekker egg. I lang tid passer innbyggerne på at skilpadde egg ikke blir forstyrret av dyr, mennesker eller andre uforsigbare fenomen.
Les mer

Studentenes egne Instagram bilder

13.02.2015
Se studentenes egne Instagram bilder med taggen #gostudy99 eller følg oss på Instagram @gostudy99.
Les mer

Studenttorget intervjuer tidligere studenter

21.01.2015
Studentorget.no har intervjuet flere av våre tidligere studenter som gir deg som kommende student eller med tanker om å studere i utlandet, muligheten for å se hva studentene selv mener om sine studier i utlandet.
Les mer

Åpningstider i julen og nyttår

22.12.2019
I forbindelse med jul og nyttår holder GoStudy stengt fra og med lille julaften 23 desember og åpner igjen 2 januar 2020.
Les mer

Studier med oppstart våren 2020

08.10.2019
I februar er det oppstart av nye studier på samtlige av våre studiested, og det er ledige plasser. Om du er i den situasjonen at du ikke vet hva du skal gjøre nå og frem til sommeren eller for den saksskyld føler du har startet på feil studierettning, kan muligheten for å ta et semester i utlandet være et godt alternativ.
Les mer

Tanah Lot Tempelet

22.02.2017
Et av de mest kjente landemerkene på Bali, som frihetsgudinnen for New York og Eiffeltårnet for Frankrike er Tanah Lot Tempelet det samme for den Indonesiske øyen. Miriam og Sandra blogger for exphil/exfac studentene på Bali.
Les mer

Hello Sydney

16.02.2017
Mange studenter velger å reise med GoStudy før eller etter Forsvaret. Tina som blogger fra Sydney og exphil/exfac er en av de. 
Les mer

Studieuke i Mexico

30.03.2016
I løpet av semesteret har studentene studieuke hvor de har mulighet til å reise og oppleve nærliggende steder. Mange av studentene benytter sjansen til å oppleve andre land som ligger i samme område de studerer. Andre blir bedre kjent med stedet de bor. I Mexico valgte flere studenter og reise til Guatemala mens noen ble i igjen og opplevde Puerto Escondido.
Les mer

3 uker er gått - finnes ikke sammenligning

08.03.2016
Fra Cuba er Ida Elisabeth i full gang med blogging. Hun skal blogge sammen med Carl Petter men det første innlegget kommer fra Ida. Hun beskriver de første ukene som helt fantastisk, og vi tror hun.
Les mer

Langhelg på Cuba

16.11.2015
En av tingene som er så fantastisk med å studere i utlandet er muligheten for å utforske landet man bor i eller nærliggende land. Thea som blogger fra Mexico reise sammen med noen venninner over til Cuba og hadde en langhelg i Havanna.
Les mer

Studieuke og tidenes tur

03.11.2015
Også i Sydney har studentene studieuke som flere benytter på å reise rundt i Australia. Dette semesteret har flere av bloggerne meldt seg på den populære turen “Chase the sun.” Denne turen går langs østkysten av Australia så man får sett store deler av den kjente kystlinjen på en liten uke. Bloggerne har skrevet opptil fl...
Les mer

Studieuken på Cuba

28.10.2015
Både på Cuba, Bali, Mexico og i Sydney har studentene studieuke. Denne uken bruker de fleste på å reise rundt å utforske landet de besøker. På Cuba som er liten i størrelse kan man få sett mye av landet på en liten uke. Amalie som blogger fra Cuba valgte å ta turen blant annet til Trinidad.
Les mer

Med bjørnen i fanget

09.10.2015
Det er ikke hver dag man ender opp med en bjørn i fanget, ikke her i Norge i allefall. På Bali har blogger Andreas og vennene hatt en utflukt hvor de har besøkt en del nevneverdige steder.
Les mer

Studér i utlandet kommende høst

08.07.2015
Det er fortsatt mulig å melde seg på studier til høst 2015. Rett over sommeren er det oppstart av nytt semester på Bali, i Sydney, på Cuba, i Mexico og i Norge.
Les mer

Barnehjem får støtte av GoStudy studenter

23.04.2015
I Puerto Escondido i Mexico får studentene også en relasjon til et lokalt barnehjem som på flere av studiestedene. Studentene synes dette er en fin og unik opplevelse og føler dermed man gir noe tilbake til lokal samfunnet og de som trenger det mest.
Les mer

Tidenes naturopplevelse

20.04.2015
En uke som student i utlandet er fyllt med nye opplevelser i tillegg til interessante forelesinger. Rett utenfor klasserommet og der du bor i Havanna er det muligheter som få andre steder har å by på.
Les mer

Ingrids 10 ting med Australia

10.04.2015
Ingrid som har blogget fra Personlig Trener CrossFit North Head i Sydney har laget en liste på ti punkter om Australia og Sydney. Her kan du lese listen kort oppsummert.
Les mer

Jakten på solen

30.03.2015
Chase the Sun er en utflukt de fleste studentene er med på mens de studerer i Sydney. Turen går over 10 dager og man få være med på ting som den vanlige turisten bruker flere uker på å oppleve.
Les mer

O'week, campus dag på ICMS

19.02.2015
Studentsamfunnet er en viktig del av helhetsopplevelsen av oppholdet i Sydney. Hvert semester blir studentene tatt godt imot av ICMS.  Da arrangeres Campus Day, også kalt O-week hvor studentene blir introdusert for studentsamfunnet og livet generelt i Manly.
Les mer

Studentenes egen blogg

16.02.2015
Hvert semester skriver studentene sin egen blogg fra sin studiehverdag i utlandet. For deg som går med tanker eller skal studere i utlandet gir det deg en fin pekepinn på hva du kan forvente å oppleve under et semester.
Les mer

Vårsemesteret 2015 er i gang

05.02.2015
Vårsemester er i gang og studentene er ankommet studiestedene som de skal være de neste 3 månedene. Her skal de være med på opplevelser og ha spennende studier.  
Les mer
Chat med oss