Påmelding

Sydney

Business & Management

 • Studèr og bo på anerkjente ICMS - Opplev ekte "college-følelse" 
 • Ta del i ICMS sitt internasjonale studentmiljø
 • Surf's up på Manly Beach 5 minutter unna
 • Nyttige fag til videre studier
 • Bedre din økonomi- og ledelsesforståelse

STUDER Økonomi og ledelse


Denne fagkombinasjon passer godt for deg som tenker å studere videre på en økonomisk/administrativ bachelorgrad

 • Start din høyere utdannelse i Australia
 • Oppfølgning fra GoStudy Academics norske ansatte 
 • Dyktige forelesere fra ICMS
 • 30 studiepoeng
 • Studèr med studenter fra over 50 nasjoner
 • Klasserom på campus

ORGANISERING

Business & Management
Antall studiepoeng 30 stp (7,5 + 7,5 + 7,5 + 7,5)
Opptakskrav Generell studiekompetanse
Undervisningsspråk Engelsk
Omfang Heltid / Ett semester
Eksamen På studiested
Studie i regi av:
FagbeskrivelseACC100 - Accounting Fundamentals Pensum Høst 15 og Vår 16 publiseres senere
FagbeskrivelseMKT100 - Principles of marketing Pensum Høst 15 og Vår 16 publiseres senere
FagbeskrivelseECO100 - Business economics Pensum Høst 15 og Vår 16 publiseres senere
FagbeskrivelseSTA100 - Introduction to statistics Pensum Høst 15 og Vår 16 publiseres senere

GoStudy Academics studenter i Sydney blir en del av et levende universitetsmiljø ved anerkjente og prisbelønnede International College of Management Sydney, ICMS, og det er her du vil være innrullert som student. Studentmiljøet ved ICMS er internasjonalt og mangfoldig, med studenter fra mer enn 50 nasjoner.
Det skjer alltid noe spennende på campus, og studentorganisasjonene ved ICMS har sosiale, sportslige og kulturelle aktiviteter hver uke.

Du vil som nevnt være  innrullert som student ved ICMS, og undervisning foregår på engelsk av ICMS sine dyktige og anerkjente forelesere. I tillegg til forelesninger vil det også være gruppearbeid, hjemmeoppgaver og prosjektarbeid.

GoStudy Academics har norske og norskspråklige ansatte som vil hjelpe deg med alt fra praktiske til personlige spørsmål. Du vil også kunne delta på aktiviteter med andre studenter fra GoStudy sitt norske høgskoleprogram (se den gule delen av nettsiden), i tillegg til alle sosiale aktiviteter og studentgrupper ved ICMS.

Dette er derfor en unik mulighet til å studere i trygge omgivelser i utlandet med norsk oppfølgning på studiested.

Hva kan du bruke disse fagene til

Samtlige fag vil være vanlig å ta første eller andre semester i en økonomisk/ administrativ bachelorgrad i norge og i utlandet, og du vil i de fleste tilfeller få fritak for fagene når du studerer videre i Norge.
Disse fagene er derfor svært nyttig i slike bachelorgrader.

 

 

OM FAGENE

Denne pakken består av fire fag (7,5 studiepoeng hver) som vil være nyttig for alle som tenker å studere videre innenfor økonomi eller ledelse. Fagene omhandler forståelse for grunnleggende regnskap og bedriftsøkonomi, markedsføringsprinsipper, økonomistyring/forståelse og introduksjon til statistikk. Fagene i denne pakken er:

ACC100 - Accounting Fundamentals

Dette faget har som mål å gi studenten grunnelggende forståelse for regnskap, og hvordan regnskap danner bakgrunn for interne og eksterne avgjørelser i en bedrift.

Faget består av totalt 44 forelesningstimer.

Arbeidsformer
Faget vil bestå av formelle forelesninger på campus ICMS, interaktive "tutorials" med demonstrering, diskusjoner i klassen og oppgaveinnleveringer. 

Eksamen
Avsluttende eksamen gjennomføres på ICMS, og teller 60% av totalkarakter i faget. Øvrige innleveringsoppaver teller 40% av totalkarakter.

MKT100 - Principles of marketing

Dette faget forklarer og viser grunneleggende kunnskap og konsepter omkring markedsføring med spesielt fokus på serviceindustrien.

Faget består av totalt 44 forelesningstimer.

Arbeidsformer
Faget vil bestå av formelle forelesninger på campus ICMS, diskusjoner i klassen, analyse av case, klassediskusjon og oppgaveinnleveringer. 

Eksamen
Avsluttende eksamen gjennomføres på ICMS, og teller 50% av totalkarakter i faget. Gruppeinnlevering teller 25% og individuell innlevering teller 25% av totalkarakter.

OM FAGENE

ECO100 - Business economics

Dette faget har som mål å tilegende studentene med forståelse for det mikro- og makroøokonomiske miljøet en bedrift er en del av.

Faget består av totalt 44 forelesningstimer.

Arbeidsformer
Faget vil bestå av formelle forelesninger på campus ICMS, diskusjoner i klassen, gjennomgang av dagens nyheter og oppgaveinnlevering.

Eksamen
Avsluttende eksamen gjennomføres på ICMS, og teller 60% av totalkarakter i faget. Øvrige innleveringsoppaver teller 40% av totalkarakter.

STA100 - Introduction to statistics

Dette faget  har som mål å tilegne studenten med kunnskap om grunnleggende statistiske verktøy som er nødvendig for å analysere de data en leder innehar, og dermed kunne foreta riktige beslutninger basert på disse data. Dette faget er derfor ikke ment å gjøre studentene til statistikere. 

Faget består av totalt 45 forelesningstimer.

Arbeidsformer
Faget vil bestå av formelle forelesninger på campus ICMS, , diskusjoner i klassen og online øvelser.

Eksamen
Avsluttende eksamen gjennomføres på ICMS, og teller 60% av totalkarakter i faget. Øvrige innleveringsoppaver teller 40% av totalkarakter.

Bo på et intersjonalt campus

 

 • Opplev verdensmetropolen Sydney
 • Bo på et campus med studenter fra over 50 land
 • 5 minutters gange til stranden
 • Sosiale, sportslige og kulturelle aktiviteter hver uke
 • Opplev blant annet  Bondi Beach og Sydney Opera House
 • Mat inkludert i prisen

slik bor du

Hva frister vel mer enn å få en skikkelig smakebit av en ekte collegetilværelse - med skoleuniform og felleslunch i et herskapelig slott i hjertet av Manly? 

International College of Management Sydney (ICMS) er et anerkjent og prisbelønnet universitet som ligger på halvøyen Manly, ca 15 minutters reise fra storbyen Sydney. Universitetsbygget er et eventyrlig bygg fra 1885, som ofte benyttes til bryllup. Nicole Kidman giftet seg der - og attpåtil ble bygget brukt til inspilling av filmen The Great Gatsby

ICMS er en av verdens fremste utdanningsinstitusjoner.  ICMS er høyt ansett av fagfolk og har vunnet mange priser det siste tiåret. ICMS vant blant annet i 2010 Australske Business Award for Marketing Excellence, samt 2010 Premiers NSW Export Award for Education. Universitetet har også blitt tildelt 2008 Premier’s Exporter of the Year Award for Education og i 2004/2005 Australian Tourism Awards for Excellence in Tourism, Education & Training

Alle studentene innlosjeres i to-, tre- eller firemannsrom hvor jenter og gutter blir adskilt på egne avdelinger/rom. Dersom du reiser sammen med noen, kan du be om å dele rom med denne personen. Reiser du alene vil du bli innlosjert med noen vi tror du passer sammen med, ut fra de opplysninger du har oppgitt. 

 

OM Sydney og Manly

En pulserende metropol, legendariske strender og et internasjonalt universitetsmiljø. GoStudy Academics Sydney gir deg alt sammen. Vakre og koselige Manly, hvor ICMS ligger, er kjent for sine praktfulle strender og yrende vannsportmiljø. Kaféer, uteliv og shoppingmuligheter finnes også i rikt monn på Manly.  Merk deg navnet ”The Corso”, hovedgaten i Manly. Ulike festivaler og arrangementer innen sport og kultur finnes året rundt - her er det umulig å kjede seg.

Australias fremste symbolby og metropol, Sydney, ligger bare en kort reise (15-20 minutt) med hurtigbåt unna Manly. Omtalt som den flotteste og mest pulserende storbyen i verden, gir Sydney noe for enhver eventyr- og reiselystne person. Sydney Opera House, Bondi Beach og Harbour Bridge er obligatoriske landemerker å besøke. Sydney arrangerer årlig noen av Australias største og mest kjente festivaler, og her kan du ta pulsen på det siste innen film, musikk, kunst og mote.

Shopping
Manly har et stort utvalg av butikker og kjøpesentre. I tillegg vil en 15 minutters reise ta deg inn til verdensmetropolen Sydney.

Klima
Sydneys årstider er motsatt av den nordlige halvkule, og byen har et subtropisk klima med varme somre og kaldere vintre, og regn spredt jevnt gjennom året.

godt studentsamhold

ICMS er kjent for et yrende studentliv, og det arrangeres både temakvelder og utflukter for studentene hele året.

Studentmiljøet ved ICMS er internasjonalt og mangfoldig, med studenter fra mer enn 50 nasjoner. Det skjer alltid noe spennende på campus, og studentorganisasjonene ved ICMS har sosiale, sportslige og kulturelle aktiviteter hver uke. Hvert semester er det «bli-kjent-fest» og avskjedsfest, foruten fredagsfest hver uke arrangert av ICMS. Det finnes blant annet en egen klubb for de skandinaviske studentene, slik at du fort blir kjent med de andre studentene. Det arrangeres blant annet talentshow, karaoke og filmkvelder. GoStudy Sydney vil også arrangere egne arrangementer og aktiviteter kun for våre studenter. 

ICMS tilbyr studentene å delta i idretter som basketball, volleyball, tennis, svømming, fotball og yoga. Hvis du liker spenning og action, kan du prøve innendørs fjellklatring, fallskjermhopping, rafting, seiling, fiske, surfing, dykking og ridning.

Helsetilbud
“Students services center” på campus har en fullstendig liste og kan gi anbefalinger. Dessuten er Manley Hospital bare tvers over veien, åpent 24/7 for øyeblikkelig hjelp. Våre lokalt ansatte vil også hjelpe deg om det skulle være nødvendig.

Internett
ICMS sine campus har trådløst nett.

Totalpakker sikrer deg gode priser

Fra kr.

125.000,-
Mulig å søke om Lånekasse støtte!
Flyreise inkludert
Bosted inkludert
Studie inkludert

Totalpakke

Som eneste aktør på markedet tilbyr GoStudy Academics en totalpakke for våre studenter. Det vil si at du som student får både studie, reise og opphold - alt er ordnet av oss, for deg. I tillegg samarbeider vi med anerkjente  universitet for å gi deg en god start på din utdannelse.

Studiene er levert av International College of Management (ICMS) i samarbeid med GoStudy Academics.

Lånekassen gir støtte til elever og studenter som er tatt opp i en utdanning ved et lærested som er godkjent for støtte. For mer informasjon om hvilke utdanninger som gir rett til støtte, se lanekassen.no her: https://lanekassen.no/nb-NO/Stipend-og-lan/Utland/

Studiene GoStudy formidler kvalifiserer erfaringsmessig for utdanningsstøtte fra Lånekassen. Når vi skriver at studiene er støttet av Lånekassen, så baserer vi dette på at disse studiene er tilbudt gjennom flere år og at studiene erfaringsmessig har kvalifisert for utdanningsstøtte.

Fly Inkludert Opphold Inkludert
Mat Inkludert (3 måltider per dag) Internett Inkludert
Strand 5 min. gange Butikk 5 min. gange
Studiepoeng 30 Opptakskrav Generell studiekompetanse
Klasserom På campus Restauranter 5 min. gange
Avreise vårsemester Februar Avreise høstsemester September
Lånekassen Søknadsberettiget Visum Ja
Vår 2020: kr 125.000,- Høst 2020 og vår 2021: kr 127.000,- + Adm.gebyr: kr 2 500,-

Nytt

Koronaviruset

13.03.2020
GoStudy har etter råd fra UD valgt å få samtlige studenter trygt og rolig hjem. Det jobbes kontinuerlig med løsninger. Studentene informeres fortløpende om utviklingen på samtlige av våre studiested.
Les mer

Ledige studieplasser

13.03.2020
Fortsatt usikker på hva du skal etter sommeren? Lyst til å begynne studiene, men også til å reise og oppdage mer av verden? Da er du ikke alene! Våre studenter tar startstudier i utlandet som kan brukes i senere grader, samtidig som de gjør noe helt annet etter videregående.
Les mer

Åpnet høst 2018 og vår 2019 for påmelding

14.10.2017
Nå er det din tur! Uforpliktende påmelding til høsten 2018 og våren 2019 er i full gang. Du kan studere på Bali, i Sydney, i Mexico, på Cuba, i Paris, i Barcelona og i England. Du kan velge mellom Ex.phil/Ex.fac med tilleggsfag, og som eneste leverandør kan du studere personlig trener på Bali og i Sydney. I Sydney og på Cuba kan du o...
Les mer

Hello Sydney

16.02.2017
Mange studenter velger å reise med GoStudy før eller etter Forsvaret. Tina som blogger fra Sydney og exphil/exfac er en av de. 
Les mer

Studieuke og tidenes tur

03.11.2015
Også i Sydney har studentene studieuke som flere benytter på å reise rundt i Australia. Dette semesteret har flere av bloggerne meldt seg på den populære turen “Chase the sun.” Denne turen går langs østkysten av Australia så man får sett store deler av den kjente kystlinjen på en liten uke. Bloggerne har skrevet opptil fl...
Les mer

Dykkerlappen i boks

05.10.2015
I tillegg til at man får startet høyskolestudiene sine, er mulighetene mange når det gjelder fritidsaktiviteter i utlandet. Flere av studentene velger å ta dykkerlappen. Mette som er en av bloggerne fra Sydney har sammen med venninen Linda tatt dykkelappen og er nå Open Water Diver (PADI) sertifisert.
Les mer

Infomøte: Studere på et Australsk universitet

28.04.2015
International College of Management, Sydney (ICMS) kommer til Norge i juni, og vil i den forbindelse ha et “Summer Road Show” med infomøter både i Bergen, Stavanger, Oslo, Nesna og Trondheim. Her får du høre mer om mulighetene du har ved å være innrullert som student ved ICMS i Sydney via GoStudy Academics.  
Les mer

Jakten på solen

30.03.2015
Chase the Sun er en utflukt de fleste studentene er med på mens de studerer i Sydney. Turen går over 10 dager og man få være med på ting som den vanlige turisten bruker flere uker på å oppleve.
Les mer

Studentenes egen blogg

16.02.2015
Hvert semester skriver studentene sin egen blogg fra sin studiehverdag i utlandet. For deg som går med tanker eller skal studere i utlandet gir det deg en fin pekepinn på hva du kan forvente å oppleve under et semester.
Les mer

Vårsemesteret 2015 er i gang

05.02.2015
Vårsemester er i gang og studentene er ankommet studiestedene som de skal være de neste 3 månedene. Her skal de være med på opplevelser og ha spennende studier.  
Les mer

Ledige studieplasser

01.07.2019
Fortsatt usikker på hva du skal etter sommeren? Lyst til å begynne studiene, men også til å reise og oppdage mer av verden? Da er du ikke alene! Våre studenter tar startstudier i utlandet som kan brukes i senere grader, samtidig som de gjør noe helt annet etter videregående.
Les mer

Fadderuke minus faddere

21.02.2017
ICMS er ikke bare kjent for å være en god skole faglig sett. Under hele oppholdet til studentene arrangeres det aktiviteter og sosiale sammenkomster slik at man skal bli bedre kjent med sine "fellow students".
Les mer

Eksamenslesing på stranden

07.03.2016
Studentene i Sydney er allerede en måned inn i semesteret. Dette betyr at den første eksamen nærmer seg med stormskritt. Men forbredelsene til eksamen foregår på en litt annen måte enn i Norge. Her gjøres eksamenslesingen like så godt på en strand.
Les mer

Campus på ICMS

19.10.2015
Nelly som studerer engelsk i Sydney bor på ICMS sitt campus hvor også undervisningen for studentene foregår. Hun reiste alene og var derfor spent på hvem hun skulle bo med samt hvordan det vil se ut og være på ICMS.
Les mer

Studér i utlandet kommende høst

08.07.2015
Det er fortsatt mulig å melde seg på studier til høst 2015. Rett over sommeren er det oppstart av nytt semester på Bali, i Sydney, på Cuba, i Mexico og i Norge.
Les mer

Jeg har meldt meg på, hva skjer nå?

20.04.2015
Du har meldt deg på studier gjennom GoStudy, GoStudy Sport eller GoStudy Academics og lurer på hva som skjer videre. Du har også en venn som har lyst å være med og usikker på om han er for sent ute.
Les mer

O'week, campus dag på ICMS

19.02.2015
Studentsamfunnet er en viktig del av helhetsopplevelsen av oppholdet i Sydney. Hvert semester blir studentene tatt godt imot av ICMS.  Da arrangeres Campus Day, også kalt O-week hvor studentene blir introdusert for studentsamfunnet og livet generelt i Manly.
Les mer

Studentenes egne Instagram bilder

13.02.2015
Se studentenes egne Instagram bilder med taggen #gostudy99 eller følg oss på Instagram @gostudy99.
Les mer

Studenttorget intervjuer tidligere studenter

21.01.2015
Studentorget.no har intervjuet flere av våre tidligere studenter som gir deg som kommende student eller med tanker om å studere i utlandet, muligheten for å se hva studentene selv mener om sine studier i utlandet.
Les mer

Meld deg på uforpliktende!

Dette er en helt uforpliktende påmelding. Når påmelding er mottatt vil du bli kontaktet av en av våre studentrådgivere. Melder du deg på som VGS Privatist vil du få en liste med fagvalg og studieprosenter pr fag. Husk at dette bare er tiltenkt som en indikasjon på studiemengde og pris - du vil få tett oppfølging av våre studentrådgivere, og sammen tilpasse din fagplan i forhold til priser og støtte fra Lånekassen.

Steg 1

Velg semester
 • Høsten 2020
 • Sydney
 • Business and Management

Steg 2

Din informasjon
Chat med oss