Påmelding

Sydney

BACHELOR

 • Studèr på anerkjente ICMS - Opplev ekte "college-følelse" 
 • Oppnå full bachelorgrad fra ICMS
 • Ta del i ICMS sitt internasjonale studentmiljø
 • Mange bachelorgrader å velge mellom

Bachelorgrad


Ta en full bachelorgrad (2,75 eller 3 år)

 • Ta din høyere utdannelse i Australia gjennom ICMS
 • Mange ulike bachelorgrader å velge mellom
 • Dyktige forelesere fra ICMS gjennom hele studiet
 • 180  studiepoeng
 • Studèr med studenter fra over 50 nasjoner
 • Få gratis hjelp fra GoStudy Academics til å søke ICMS

OM ICMS

International College of Management Sydney (ICMS) er en av verdens fremste utdanningsinstitusjoner.  ICMS er høyt ansett av fagfolk og har vunnet mange priser det siste tiåret. ICMS vant blant annet i 2010 Australske Business Award for Marketing Excellence, samt 2010 Premiers NSW Export Award for Education. Universitetet har også blitt tildelt 2008 Premier’s Exporter of the Year Award for Education og i 2004/2005 Australian Tourism Awards for Excellence in Tourism, Education & Training.

ICMS er et anerkjent og prisbelønnet universitet som ligger på halvøyen Manly, ca 15 minutters reise fra storbyen Sydney. Universitetsbygget er et eventyrlig bygg fra 1885, som ofte benyttes til bryllup. Nicole Kidman giftet seg der - og attpåtil ble bygget brukt til inspilling av filmen The Great Gatsby.

Gjennom vårt gode samarbeid med ICMS, kan vi nå tilby å hjelpe deg med å ta en bachelorgrad på ICMS. Hjelpen du får fra GoStudy Academics er helt kostnadsfri for deg som student. Vi hjelper deg med hele søknadsprosessen og de spørsmål du måtte ha.

Meld deg på for å få mer informasjon angående å ta en bachelorgrad ved ICMS, eller send en mail til icms@gostudy.no

Vi gleder oss til å hjelpe deg med å  ta en bachelorgrad ved ICMS.

BACHELORGRAD VED ICMS

Du kan velge mellom 6 ulike bachelorgrader på ICMS (klikk på hvert program for mer informasjon):

Klikk her for katalog uten programinformasjon

Klikk her for katalog med programinformasjon

Klikk her for priser

Hvorfor ICMS?

Her er hva ICMS og studentene der sier om det å studere på ICMS:

At ICMS your student experience will be unique. Our approach to workintegrated learning, emphasis on professionalism and comprehensive industry training program provides you with the foundations of a successful career. Plus, you’ll earn your qualification in a friendly multicultural environment at one of the world’s most stunning campus locations. Students from around the world choose ICMS for our:

 • QUALITY TEACHING AND LEARNING EXPERIENCE
 • UNIQUE INDUSTRY TRAINING PROGRAM
 • INCREDIBLE STUDENT EXPERIENCE
 • EMPHASIS ON PROFESSIONALISM
 • AN INTERNATIONAL EDUCATION
 • GLOBAL ALUMNI COMMUNITY

STUDéR på et intersjonalt campus

 

 • Opplev verdensmetropolen Sydney
 • Studér på et campus med studenter fra over 50 land
 • 5 minutters gange til stranden
 • Sosiale, sportslige og kulturelle aktiviteter hver uke
 • Opplev blant annet  Bondi Beach og Sydney Opera House
 • Lær deg å surfe på Manly Beach

STUDéR PÅ ICMS

Hva frister vel mer enn å få oppleve en ekte collegetilværelse - med skoleuniform og felleslunch i et herskapelig slott i hjertet av Manly? 

International College of Management Sydney (ICMS) er et anerkjent og prisbelønnet universitet som ligger på halvøyen Manly, ca 15 minutters reise fra storbyen Sydney. Universitetsbygget er et eventyrlig bygg fra 1885, som ofte benyttes til bryllup. Nicole Kidman giftet seg der - og attpåtil ble bygget brukt til inspilling av filmen The Great Gatsby.

ICMS er en av verdens fremste utdanningsinstitusjoner.  ICMS er høyt ansett av fagfolk og har vunnet mange priser det siste tiåret. ICMS vant blant annet i 2010 Australske Business Award for Marketing Excellence, samt 2010 Premiers NSW Export Award for Education. Universitetet har også blitt tildelt 2008 Premier’s Exporter of the Year Award for Education og i 2004/2005 Australian Tourism Awards for Excellence in Tourism, Education & Training

Dersom du velge å bo på campus , vil du få mulighet til det. Ta kontakt med oss på icms@gostudy.no  for priser og mer informasjon.

OM Sydney og Manly

En pulserende metropol, legendariske strender og et internasjonalt universitetsmiljø. ICMS og GoStudy Academics  gir deg alt sammen. Vakre og koselige Manly, hvor ICMS ligger, er kjent for sine praktfulle strender og yrende vannsportmiljø. Kaféer, uteliv og shoppingmuligheter finnes også i rikt monn på Manly.  Merk deg navnet ”The Corso”, hovedgaten i Manly. Ulike festivaler og arrangementer innen sport og kultur finnes året rundt - her er det umulig å kjede seg.

Australias fremste symbolby og metropol, Sydney, ligger bare en kort reise (15-20 minutt) med hurtigbåt unna Manly. Omtalt som den flotteste og mest pulserende storbyen i verden, gir Sydney noe for enhver eventyr- og reiselystne person. Sydney Opera House, Bondi Beach og Harbour Bridge er obligatoriske landemerker å besøke. Sydney arrangerer årlig noen av Australias største og mest kjente festivaler, og her kan du ta pulsen på det siste innen film, musikk, kunst og mote.

Shopping
Manly har et stort utvalg av butikker og kjøpesentre. I tillegg vil en 15 minutters reise ta deg inn til verdensmetropolen Sydney.

Klima
Sydneys årstider er motsatt av den nordlige halvkule, og byen har et subtropisk klima med varme somre og kaldere vintre, og regn spredt jevnt gjennom året.

godt studentsamhold

ICMS er kjent for et yrende studentliv, og det arrangeres både temakvelder og utflukter for studentene hele året.

Studentmiljøet ved ICMS er internasjonalt og mangfoldig, med studenter fra mer enn 50 nasjoner. Det skjer alltid noe spennende på campus, og studentorganisasjonene ved ICMS har sosiale, sportslige og kulturelle aktiviteter hver uke. Hvert semester er det «bli-kjent-fest» og avskjedsfest, foruten fredagsfest hver uke arrangert av ICMS. Det finnes blant annet en egen klubb for de skandinaviske studentene, slik at du fort blir kjent med de andre studentene. Det arrangeres blant annet talentshow, karaoke og filmkvelder. 

ICMS tilbyr studentene å delta i idretter som basketball, volleyball, tennis, svømming, fotball og yoga. Hvis du liker spenning og action, kan du prøve innendørs fjellklatring, fallskjermhopping, rafting, seiling, fiske, surfing, dykking og ridning.

Helsetilbud
“Students services center” på campus har en fullstendig liste og kan gi anbefalinger. Dessuten er Manley Hospital bare tvers over veien, åpent 24/7 for øyeblikkelig hjelp. 

Internett
ICMS sine campus har trådløst nett.

Meld deg på uforpliktende!

Dette er en helt uforpliktende påmelding. Når påmelding er mottatt vil du bli kontaktet av en av våre studentrådgivere. Melder du deg på som VGS Privatist vil du få en liste med fagvalg og studieprosenter pr fag. Husk at dette bare er tiltenkt som en indikasjon på studiemengde og pris - du vil få tett oppfølging av våre studentrådgivere, og sammen tilpasse din fagplan i forhold til priser og støtte fra Lånekassen.

Steg 1

Velg semester
 • Høsten 2020
 • Sydney
 • Bachelor ICMS

Steg 2

Din informasjon
Chat med oss