Påmelding

GoStudy Academics – Studèr på utenlandsk
universitet

Gjennom våre gode avtaler får du nå mulighet til å studere på et utenlandsk universitet i trygge omgivelser. På Cuba kan du ta ett semester, og i Sydney kan du velge mellom ett semester, flere semestre eller hel bachelorgrad.

Vi har norske og norskspråklige ansatte på studiestedene som vil hjelpe deg gjennom studiet. De er der for deg som student gjennom GoStudy Academics, enten det er personlig eller faglig du behøver hjelp til. De sørger også for sosiale aktiviteter gjennom semesteret.


Hvorfor velge GoStudy Academics?

Som en av de få aktørene på markedet leverer vi “totalpakker” hvor du nå kan studere på et utenlandsk universitet. Totalpakke betyr at vi tar oss av flybilletter og overnatting, betaling til universitetet samt hjelper med alle søknader og forberedelser før avreise. Sammen med våre ansatte på studiestedet du velger vil vi gjøre alt for at du skal få et minnerikt og vellykket studieopphold. Fly, oppfølgning, studier, bosted og livserfaring - Alt inkludert i èn pris.

Lånekassen

Lånekassen kan gi stipend og lån på opptil omkring kr 120 000,- per semester ved studier innenfor GoStudy Academics, da du er fulltids utenlandsstudent på et godkjent utenlandsk universitet. Alle eksamener avlegges på studiested, og ett semester gir tilsvarende 30 studiepoeng.

 

 

Sikkerhet

Sikkerhet er noe vi i GoStudy Academics er svært opptatt av, og vi velger derfor å samle våre studenter på ett studiesenter *. Dette er betryggende for våre studenter, og ikke minst foreldre som er hjemme i Norge. Å bo samlet bidrar også til et veldig godt sosialt miljø, og er noe våre tidligere studenter setter stor pris på. *På Cuba bor studentene hos statlig godkjente familier som vi har kvalitetssikret.

Et trygt valg

Vi bruker lang tid på å finne riktige, trygge studiested og stiller høye krav til våre samarbeidspartnere.

Studiekvalitet

Både ICMS og University of Havana er anerkjente universitet med faglige sterke akademiske miljø. Universitetene er også kjent for å ha svært godt studentmiljø, noe vi også er opptatt av.
Alt ligger derfor til rette for at du som student får en solid utdannelse, med gode minner og internasjonal studieerfaring.

Videre muligheter

Ett semester gjennom GoStudy Academics gir deg 30 studiepoeng fra det utenlandske universitetet som er faglig ansvarlig. Studiepoengene kan du få integrert i din sammenfallende faglige bachelorgrad, eller du kan benytte deg av å legge de inn på kvoten din for frie studiepoeng.

Chat med oss